Viktoriány čeká ve středu další přípravný zápas! V prvním přáteláku si svěřenci trenéra Michala Bílka v Žákavě proti Klatovům přispali vysokou výhru 6:0 a nyní je před nimi utkání s Karlovými Vary. Zápas se odehraje 22. června od 16:30 na hřišti Touškova. Na místě proběhne také autogramiáda a focení s pohárem, takže se rozhodně máte na co těšit!

Minulý týden vstoupili červenomodří do přípravy a v sobotu sehráli i s novými posilami první přátelský duel, kterému přihlížel zaplněný stadion v Žákavě, na němž panovala skvělá atmosféra. Nyní budou plzeňským fotbalistům na hřišti Touškova soupeřem Karlovy Vary.

V Touškově se fanouškům představí současný tým Viktorie včetně nových posil! Ve druhém poločase proběhne autogramiáda, které se zúčastní vybraní hráči prvního týmu.

Přímý přenos ze zápasu budete moci sledovat na našem Twitteru. Reportáž, sestřih a ohlasy ze zápasu poté naleznete na našem webu a sociálních sítích. „Živý přenos z utkání v Touškově  na nᚠYouTube kanál neplánujeme, nicméně jej chystáme na následující dva zápasy se Slovanem Bratislava a Táborskem,“ sdělil tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na utkání zavítá také mistrovský pohár, se kterým se bude možné v průběhu celého zápasu vyfotit v připraveném fotokoutku. Samozřejmostí je rovněž občerstvení a stánek našeho Viktoria shopu, ve kterém budete moci zakoupit mistrovská trička a mnoho dalších produktů.

Vstupenky se budou prodávat na místě za jednotnou cenu 50,- Kč. Děti do 15 let mají vstupné zdarma. Držíme tradici, a tak mají zajištěný volný vstup také všichni držitelé permanentek na novou sezonu, karet FCVP od ČSOB, a rovněž majitelé VIP karet.

Pokud ještě nemáte tu Nejlepší permanentku na novou sezonu, tak si jí stále můžete zakoupit v našem Viktoria shopu. Více informací k prodeji permic se dozvíte ZDE.

Nenechte si ujít první přípravný zápas na sezonu, ve které zabojujeme o Ligu mistrů. Těšíme se na vás!

Informace o vstupenkách na zápas se Slovanem Bratislava naleznete ZDE.

FC Viktoria Plzeň - Slavia Karlovy Vary 

Touškov - 16:30 - 22. 6. 2022