Na ten moment se nedá zapomenout. V nastavení napřáhl a vystřelil Viktorku k výhře nad CSKA Moskva v Lize mistrů. A taky k postupu! Gól Tomáše Wágnera byl právem fanoušky vybraný mezi 4 největší momenty klubové historie a patří mu jedna z výročních plechovek.

„Moc mě potěšilo, že si fanoušci na tenhle moment vzpomněli. Já na něj taky nikdy nezapomenu,“ pravil útočník, který si do Doosan Areny přijel prohlédnout i svou výroční plechovku od Gambrinusu, jejíž motiv zdobí pl᚝ stadionu.

Tomáši, jaké to je vidět se na plášti Doosan Areny?

Je to krásný! Když to vidím, má z toho opravdu radost. A hned se mi samozřejmě všechno znovu vybaví.

Jak jsi sestřelil CSKA…

Jasně. Na tu obrovskou euforii a radost, kterou jsme sdíleli s fanoušky. To jsou věci, na které nikdy nezapomenu.

Fanoušci zvolili tvou branku jako jeden ze čtyři největších momentů klubové historie. Co jsi na to říkal?

Všechno vím, pořád dění ve Viktorce sleduju na sociálních sítích a o všech akcích k oslavám 110 let mám přehled. A i my o tom všem říkají známí, rodina.

Takže po tobě chtějí vaši plechovku Gambrinus?

Poptávka je velká, to je pravda. A známku taky! (směje se)

Jak sis užil návštěvu na stadionu?

Potkal jsem spousta známých tváří, třeba paní recepční na mě hned mávala a říkala, že mě ráda vidí. Jinak stadion je zase o kus lepší, jsou dostavěné obě věže, perfektní zázemí. Mám tady hodně známých a rád se sem vracím.

Jak se ti aktuálně daří po fotbalové stránce?

Jsem hráčem rumunského klubu FC UTA Arad, mají tam moc hezký stadion i prostředí. Bohužel mě trochu trápilo zranění, tak jsem byl nějakou dobu tady v Čechách a věnoval se rekonvalescenci, abych byl brzy opět zpět v zápasech.

Co bys vzkázal viktoriánům?

Že jim děkuju, že na mě nezapomněli (směje se). Přeju celému klubu a fanouškům hodně úspěchů a hlavně zdraví, což je v dnešní době nejdůležitější. A taky přeju, aby se tady brzy zase hrály poháry a já se rád přijedu na některý ze zápasů podívat! Až jednou skončím s fotbalem, budu chodit na každý.