Cesta za vysněnou Ligou mistrů pokračuje! Viktorku čeká ve 3. předkole moldavský Šeriff Tiraspol. Odvetné utkání v Doosan Areně sehrajeme v úterý 9. srpna od 19:00. Přinášíme veškeré informace o prodeji vstupenek, který začíná již ve čtvrtek 28. července. První, kdo si mohou vstupenky zakoupit, jsou držitelé permanentních karet na novou ligovou sezonu.

Postupový večer v Doosan Areně? Něco neskutečného! Pět gólů v síti Helsinek, mexické vlny, celý stadion na nohou. Prostě od první minuty červenomodré peklo, které hnalo Viktorku za postupem. Téměř 11 tisíc fanoušků a vyprodané domácí sektory, to zkrátka chcete zažít.

A za necelé dva týdny to musíme zopakovat! V odvetě se Šerifem Tiraspol budeme chtít udělat druhý krok k vysněné Lize mistrů. „V Plzni to máme založené na tom, že všichni táhneme za jeden provaz. Fanoušci i klub. Funguje nám to. Atmosféra byla neuvěřitelná a chtěl bych fanoušky už teď pozvat i na odvetu s dalším soupeřem,“ říká Jan Sýkora den po postupu. „Máme jistotu základní skupiny Konferenční ligy, která je bezvadná. Ale chceme jít ještě o kousek výš,“ burcuje viktoriánskou rodinu i trenér Michal Bílek, který bude opět rovněž spoléhat na vaši podporu!

Viktoriáni, zajistěte si vstupenku co nejdříve, a vám další skvělý zápas té nejlepší soutěže neunikne.

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek odstartuje v pondělí 1. srpna ve 13:00 na pokladnách Doosan Areny a online na webu Plzeňské vstupenky.

OTEVÍRACÍ DOBA VIKTORIA SHOPU

Pondělí - Pátek 9:00 – 17:00

CENY PRO VOLNÝ PRODEJ

1. kategorie 490,-

2. kategorie 410,-

3. kategorie 330,-

4. kategorie 230,-