Již od úterý 9. května je v plném proudu volný prodej permanentek na novou sezonu 2023/2024. Přinášíme vám veškeré potřebné informace k pořízení permanentky.

Jasně, můžeš se dívat na fotbal doma v televizi. Nebo si jít naplno užít ATMOSFÉRU do Doosan Areny.

Můžeš klidně lajkovat fotky na Instagramu, nebo HRDĚ zvednout nad hlavou viktoriánskou šálu.

Můžeš se sám procházet ulicí, nebo si naplno užít to pravé PŘÁTELSTVÍ.

Můžeš si sám kopat s míčem o zeď, nebo si s námi naplno užívat VÍTĚZSTVÍ.

Nová sezona se blíží. ZAŽIJ TO S NÁMI I TY!

„Na stadionu jsme s našimi fanoušky zažili v posledních letech spoustu krásných zážitků, na které nejde zapomenout a budeme je chtít zopakovat. Věřím, že se k nám nyní přidají i další noví permanentkáři,“ říká kapitán týmu LukᚠHejda.

Viktoriáni, volný prodej permanentek začal!

Již nyní si můžete novou permanentku pořídit na pokladnách Doosan Areny i online na webu Plzeňské vstupenky.

Jaké jsou varianty?

Fanoušci si opět mohou vybrat ze dvou variant – STANDARD nebo EXTRA. První možnost vám zajistí vstup na celou základní část ligy (30 kol), verze EXTRA obsahuje i kompletní nadstavbovou část.

Jaké získám výhody?

Majitelé permanentních vstupenek jsou samozřejmě výrazně zvýhodněni v porovnání s ceníkem jednorázového vstupného a ušetří tak výraznou částku. Na každý zápas je vaše sedadlo nachystané, a tak se po celou sezonu nemusíte již o nic starat. Navíc půjdete zdarma na první utkání předkola evropských pohárů, máte vždy možnost přednostního práva nákupu na další evropské zápasy a přidáváme i velmi bohatý benefitní program plný slev a výhod, například slevové vouchery do Klubovky či Viktoria shopu, kde mají permanentkáři i trvalou slevu.

  • Vstup na každý domácí zápas FORTUNA:LIGY
  • Vstup na každý domácí zápas MOL Cupu
  • Předkupní právo a zvýhodněné vstupné na domácí zápasy evropských pohárů + vstup zdarma na 1. zápas předkola
  • Rezervace svého místa na domácí zápasy evropských pohárů (s výjimkou sektorů C, D a částí sektorů S8 a T9)
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na přátelské zápasy A-týmu a na zápasy B-týmu v ČFL
  • Voucher na jednorázovou slevu 200 Kč ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu při útratě nad 600 Kč, dále pak stálá 10% sleva (obě slevy platí ve všední dny po 16. hodině a o víkendech po celý den, neplatí pro zápasový den) – www.fcvpklubovka.cz.
  • Voucher na jednorázovou slevu 300 Kč ve Viktoria shopu při útratě nad 1000 Kč, dále pak stálá 10% sleva (voucher nelze kombinovat s dalšími vouchery a nevztahuje se na již zlevněné zboží)
  • Řada dalších slev u partnerů klubu (kompletní seznam slev a dalších benefitů)
  • Permanentní vstupenku lze zcela nahrát i do mobilní aplikace FC Viktoria Plzeň. Ke stažení na Google PlayApp store.

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus

Oblíbený rodinný sektor H na hlavní tribuně, jehož partnerem je Hitrádio FM Plus, bude samozřejmě i nadále nabízet kromě skvělého výhledu na hrací plochu i doplňkový program pro děti. Playstationy, malování na obličej, fotbálek, fotostěnu či autogramiády viktoriánů pro vás připravujeme i na novou sezonu.

Permanentní vstupenky na rodinnou tribunu lze zakoupit pouze osobně na pokladnách, případně telefonicky skrze zákaznické centrum.

Kontakt: info@plzenskavstupenka.cz / 277 012 677 (pracovní dny 8:00–17:00).

Platit na pokladnách lze následujícím způsobem

  • hotově
  • platební kartou
  • benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)
  • Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

Vyplnění formuláře

Při nákupu permanentky je zapotřebí vyplnit krátký formulář, který si můžete dopředu stáhnout ZDE, a u pokladny odevzdat rovnou vyplněný, čímž lze výrazným způsobem urychlit a zjednodušit pořízení nové permanentky. Díky vyplnění budete moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s čerstvými informacemi, snadněji vyřešit odcizení či ztrátu permanentky a klub na vás bude mít kontakt pro rychlé informování. Během ONLINE nákupu vyplníte formulář přímo během procesu nákupu.

Chytrá permanentka

Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky bude permanentka opět chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty. Fanoušci díky ní mohou zaplatit jednorázové jízdné v MHD, uhradit parkovné ve městě včetně parkovacích domů, zaplatit ve Viktoria shopu či u stánků s občerstvením uvnitř DOOSAN Areny. Vše rychle, bezhotovostně, pohodlně.

Podrobné informace k tomu, jak můžete zakoupit permanentní vstupenku na novou sezonu, najdete ZDE.

Otevírací doba pokladen

Úterý, 9. 5. 13:00–17:00
Středa, 10. 5. 9:00–17:00
Čtvrtek, 11. 5. 9:00–17:00
Pátek, 12. 5. 9:00–17:00
Sobota, 13. 5. 9:00–15:00 (prodej i po utkání s Olomoucí)
Neděle, 14. 5. 13:00 - 17:00 ...dále bude upřesněno!