Viktoriány čeká v neděli 6. března domácí utkání s Příbramí. Středočeský soupeř zavítá do Doosan Areny po devíti měsících a viktoriáni si určitě budou chtít zopakovat vítězný večer. Do utkání s Příbramí může zasáhnout také Aleš Matějů, který při posledním ligovém měření sil na západě Čech ještě oblékal barvy soupeře.

„Speciální zápas to pro mě asi nebude. Samozřejmě, že se těším, protože v Příbrami jsem vyrůstal, ale teď jsem v Plzni a beru to jako každý jiný zápas,“ říká před utkáním krajní obránce Viktorie. „Chceme získat tři body, ale také předvést dobrou hru. Povedlo se nám to už proti Olomouci a my chceme, aby nᚠprojev byl ještě lepší,“ dodává. Příbram nevidí jako slabého soupeře. „Podle mého mají na to, aby hráli o dost výš. Minulý rok Příbram předvedla, že umí hrát i nahoře. Tým má kvalitní a bez problémů by se měla letos v lize zachránit,“ přemýšlí Matějů o nejbližším soupeři Viktorie.

Devatenáctiletý bek se zařadil do základní sestavy Viktorie, kde nejčastěji nastupuje na pravé straně obranné řady. „Vždycky jsem si přál, abych se do sestavy dostal co nejdříve. Je to lepší, než si říkat, že to bude ještě sezónu nebo dvě trvat. Pro mě osobně je skvělé, že můžu hrát a doufám, že to tak bude i nadále,“ říká Matějů, který tráví hodně času s dalším příbramským odchovancem Františkem Rajtoralem. „O Příbrami se bavíme a shodneme se v tom, že si nezaslouží být tak nízko, jako tomu je dnes. Vždy, když o tom mluvíme, padne spoustu pozitivních slov,“ uzavírá plzeňský obránce.