Jsme zpět! Viktoriáni se vracejí po reprezentační pauze, v sobotu od 19 hodin sehrají domácí ligové utkání proti nováčkovi z Opavy a my vám opět přinášíme důležité předzápasové informace.

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji. Během pátečního dne se od 9 do 17 dají zakoupit ve fanshopu, k dostání jsou také na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE). V den utkání se budou prodávat od 13:00 do 16:00 ve Viktoria shopu a od 16:30 posléze na pokladnách.

Brány stadionu se otevřou v 17:30, tedy 90 minut před začátkem duelu. Předzápasový program začne přibližně 50 minut před výkopem prvním vstupem oblíbených moderátorů.

Pivovarská lávka bude tentokrát z bezpečnostních důvodů od 16 hodin uzavřena.

V okolí stadionu bude k zakoupení nové vydání tradičního bulletinu Viktorián. Tentokrát se v něm dočkáte například rozhovoru s Ubongem Ekpaiem, představení soupeře nebo další dotazník pro člena Viktorie Plzeň, tentokráte maséra Zdeňka Slámu, který nedávno oslavil 70. narozeniny!

V případě, že si zapomenete permanentní vstupenku a na kontrolní pokladně se prokážete jako držitel zapomenuté nebo ztracené permanentky (po předložení dokladu totožnosti), tak vám bude náhradní vstupenka na vaše místo prodána za poplatek 50 Kč. Klub k tomuto rozhodnutí přistoupil vzhledem k přibývajícím problémům vznikajícím v souvislosti se zapomenutím permanentní vstupenky.

V provozu bude také kontrolní pokladna, která slouží k řešení problémů a reklamací. Kromě toho se zde budou prodávat zbylé vstupenky a rovněž rezervované vstupenky zakoupené online. Kontrolní pokladnu naleznete na ticketpointu za severní věží Doosan Areny.

V prodeji budou na pokladně za severní tribunou i vstupenky na domácí duel v UEFA Champions League, který Viktoria sehraje ve středu od 21:00 proti CSKA Moskva. Více informací k prodeji najdete ZDE.

Současně se budou prodávat i vstupenky na zápas v Římě. Z technických důvodů lze lístky na venkovní utkání v rámci Ligy mistrů uhradit pouze hotově. Pokladna za severní tribunou bude otevřena až do výkopu zápasu, tedy do 19 hodin. Další informace najdete ZDE.

Hlavního trenéra Pavla Vrbu čeká dvousté utkání v české nejvyšší soutěži. Rozhovor s ním najdete ZDE. Během poločasové přestávky také budou oceněni nejlepší mládežnici měsíce srpna 2018.