Fantastický výsledek z druhého dne 18. ročníku Memoriálu Stanislava Štrunce. Viktoriáni do devatenácti let si vyšlápli na Olympique de Marseille, francouzského giganta porazili po brance Milana Krůty 1:0! V druhém zápase Augsburg nedal šanci Górniku Zabrze a právě s německým týmem si to plzeňský dorost v neděli rozdá o celkové vítězství na turnaji.

Štěpán Havránek: „Byl to od začátku do konce vyrovnaný zápas. Měli jsme tam nebezpečné situace po centrech, kdy jsme si vytvářeli brankové příležitosti a v prvním poločase jich několik zahodili. Na druhou stranu i Marseille měla své šance, kdy nás podržel gólman Ivanič. Co se týče druhého poločasu, tak jsme dali šastný gól z takové skrumáže v pokutovém území. Ale byl vítězný! Kluci to potom soudržností a týmovostí uhráli až do vítězného konce.“

Sobotní výsledky

FC Viktoria Plzeň – Olympique de Marseille 1:0 (0:0)
Gól: Krůta

FC Augsburg – Górnik Zabrze 3:0 (2:0)
Góly: 2 Yilmaz, Japaur

Páteční výsledky

FC Viktoria Plzeň – Górnik Zabrze 3:1 (3:1)
Góly: 2 Šticha, Málek (pen.) – Zborowski

Olympique de Marseille – FC Augsburg 1:1 (1:0)
Góly: Versini – Simic
ČK: 50. Paget (MAR)

Program turnaje

Neděle 18. 7. 2021
Olympique de Marseille – Górnik Zabrze (11:00, hřiště TJ Vochov)
FC Viktoria Plzeň – FC Augsburg (15:00, hřiště SA Skvrňany – 33. ZŠ)

Po celý víkend můžete sledovat veškeré klubové komunikační kanály, na kterých vás budeme pravidelně informovat o průběhu celého turnaje. Memoriál Stanislava Štrunce má i svou podstránku na webu fcviktoria.cz s aktuálními výsledky.

Fotogalerie