Zápas, který rozhodne o setrvání Viktorie Plzeň v Evropské lize minimálně po celou podzimní část sezóny 2015/2016 se blíží. Už ve čtvrtek 27. srpna se Západočeši utkají v Srbsku s tamní FK Vojvodinou.

Slovenský reprezentant Patrik Hrošovský se v posledních dnech potýkal s drobnými zdravotními problémy. „Dnes jdu poprvé do tréninku, takže uvidím, jak na tom budu. Ale věřím, že všechno bude v pořádku a na odvetu budu připraven,“ říká Hrošovský. „Víme, že v Srbsku jsou horkokrevní fanoušci. Bude to obtížné i proto, že soupeř má svou kvalitu. My ale máme náskok a odvetu bychom měli zvládnout,“ věří Patrik Hrošovský.

„Jak dáme branku, tak bude prakticky rozhodnuto. Určitě budeme hrát tak, bychom ho vstřelili a naopak ani jeden neinkasovali,“ zůstává odhodlaný plzeňský středopolař. „Postup do základní skupiny Evropské ligy je nᚠhlavní cíl pro tuto fázi sezóny,“ pokračuje Hrošovský, který se opět probojoval do týmu slovenské reprezentace. „Jsem šastný za každou nominaci. V kabině máme dobrou partu a navíc se nám daří,“ uzavírá záložník Viktorie.