Ve čtvrtek 22. srpna od 19 hodin v Doosan Areně rozehrají viktoriáni první duel play off Evropské ligy. Soupeřem nám budou skotští Hearts. Přinášíme důležité informace k volnému prodeji vstupenek. Který začne v pondělí v 9:00.

S ohledem na rizikový charakter domácího utkání s Hearth of Midlothian FC přijal klub FC Viktoria Plzeň, a.s. následující opatření při prodeji vstupenek a jejich kontrole při vstupu na stadion:

  • Vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží svůj trvalý pobyt na území České republiky. U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad u tohoto dospělého doprovodu. 
  • U vstupu na stadion bude pro tento zápas prováděna kontrola totožnosti, každý dospělý fanoušek bude muset předložit doklad totožnosti prokazující splnění výše uvedené podmínky (občanský průkaz, cestovní pas). U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad tohoto dospělého doprovodu. Návštěvníkům, kteří u vstupu neprokáží splnění podmínky vstupu, bude možno odepřít vstup na stadion, a to bez ohledu na platnou vstupenku a bez nároku na vrácení vstupného.
  • Pro fanoušky Hearth of Midlothian jsou vyhrazené vstupenky výhradně do sektoru fanoušků hostujícího týmu, a to prostřednictvím distribuce těchto vstupenek hostujícím týmem. 
  • S výjimkou sektoru hostů nebudou vpuštěni na stadion fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi Hearth of Midlothian FC, a to bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení vstupného.

Od pátku do pondělních 17:00 již běží předprodej pro permanentkáře. Více info ZDE.

Volný prodej vstupenek bude zahájen již v pondělí údarem 9. hodiny ranní. Zakoupit si  je bude možné třemi způsoby:

  1. Online na www.plzenskavstupenka.cz
  2. Na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky
  3. Na Ticketpointu DOOSAN Areny

„Chtěl bych poděkovat fanouškům za úžasnou podporu, díky které jsme se dostali do play off. Teď je naším snem a cílem dostat se do základní skupiny. A uděláme pro to maximum,“ zve fanoušky útočník Daniel Vašulín.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Z bezpečnostních důvodů budou do domácích sektorů vpuštěni pouze občané ČR či držitelé povolení k trvalému pobytu.

„Pro fanoušky hostů bude vyhrazený tradičně celý hostující sektor, na tribuny určené viktoriánům nebudou z bezpečnostních důvodů vpuštěni. Apelujeme na fanoušky, aby se v žádném případě neuchylovali k případnému přeprodávání lístků a věříme, že si tento duel nenechá ujít žádný viktorián a užije si s námi další velký fotbalový večer,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

DRŽITELÉ PERMANENTEK, KTEŘÍ NEJSOU OBČANY ČR, VEZMĚTE SI PROSÍM PERMANENTKU S SEBOU A NEBUDETE MUSET BÝT KONTROLOVÁNI U VSTUPU.

CENÍK PRO VOLNÝ PRODEJ

  1. KATEGORIE         780 Kč
  2. KATEGORIE         660 Kč
  3. KATEGORIE         550 Kč
  4. KATEGORIE         440 Kč

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

Pátek                    13:00 – 17:00

Sobota                 9:00 – 17:00

Neděle                 9:00 – 17:00

Pondělí                9:00 – 18:00

Úterý                   9:00 – 17:00

Středa                  9:00 – 17:00

Čtvrtek                9:00 – až do začátku zápasu