K dalšímu venkovnímu utkání Evropské ligy míří Viktorka do Soluně! Přinášíme informace k prodeji vstupenek na duel s PAOKEM FC. Na toto utkání je při nákupu vstupenek nutná registrace, prosím tedy o pozorné vyplňování údajů.

Ve čtvrtek 24. října od 18:45 (SEČ) nastoupíme viktoriáni v Soluni proti tamnímu PAOK FC.

Vstupenky na tento duel do sektoru hostů (GATE 8) budou v prodeji online za cenu 25 euro. Dále je účtován příplatek za zpracování – 1 euro / vstupenka. Pokud budete chtít zažádat o vrácení peněz za vstupenku, tento příplatek se nevrací.

Pro nákup vstupenky je nutné se registrovat, vyplnit osobní údaje včetně čísla občanského průkazu nebo cestovního pasu.

Pro fanoušky z řad vozíčkářů je cena rovněž 25 euro. V případě zájmu o tyto vstupenky kontaktujte e-mail hanzlik@fcviktoria.cz.

NÁVOD PRO REGISTRACI

1. Odkaz na registraci ZDE.

2. Pro zaregistrovaní v ticketingovém systému PAOK, klikněte na tlačítko „Register Here“.

Vyskočí na vás přihlašovací formulář. V sekci „Personal Details“ vyplňte JMÉNO, PŘÍJMENÍ, POHLAVÍ, DATUM NAROZENÍ A ČÍSLO DOKLADU (občanský průkaz nebo cestovní pas) – bude se kontrolovat u vstupu na stadion.¨

3. V sekci „Contact Details“ vyplňte telefonní číslo s předvolbou a možnost kontaktování (e-mail, telefon).

4. V „Login Details“ vyplňte vᚠe-mail i do okýnka Login. Dále si nastavte heslo, které musí obsahovat malé a velké písmeno, číslici a musí obsahovat minimálně 8 znaků.

5. V „Address Details“ je povinné vybrat zemi, odkud pocházíte, poštovní směrovací číslo do kolonky ZIP a ulici bydliště. Nakonec už jen zaškrtněte tři políčka, kde souhlasíte s podmínkami prodeje, a dejte uložit.

6. Na uvedený e-mail nebo telefon vám přijde potvrzení o registraci.

Po provedení těchto kroků si budete moci vstupenku zakoupit na odkazu ZDE.

NÁVOD PRO NÁKUP VSTUPENKY

  • Sektory hostů se zobrazí na plánku po najetí myši na hřiště. Nacházejí se vpravo dole.
  • Jedna osoba může zakoupit až 5 vstupenek najednou.
  • V košíku pak k jednotlivým vstupenkám musíte vyplnit osobní údaje všech účastníků. Nutné u každé vstupenky vyplnit jméno, příjmení, vybrat národnost a vyplnit číslo dokladu (OP/CP) – zároveň uvést v rozevíracím okně, zda se jedná o OP či CP. Údaje piště bez diakritiky a pouze hůlkovým písmem! Musí se samozřejmě shodovat s dokladem.

  • Na nákup je časový limit 8 minut. Poté se vstupenky automaticky uvolní.
  • Až budete mít vyplněné údaje, pokračujte dole na tlačítko update. Stránka se aktualizuje a pak stačí kliknout na tlačítko „Proceed“. Překliknou se na platební bránu.