Již ve čtvrtek 30. srpna se Viktoria Plzeň dozví trojici soupeřů pro základní skupinu Ligy mistrů. Čeká nás nádherný podzim v barvách UEFA Champions League a u toho samozřejmě nesmí chybět žádný viktorián. Již nyní tedy přinášíme informaci k chystanému prodeji balíčků.

Jako první dostanou možnost pořídit si balíček vstupenek na všechny tři domácí zápasy naši nejvěrnější fanoušci, tedy držitelé permanentních vstupenek. Pro ty začne předprodej v úterý 4. září úderem 14. hodiny. Svá místa budou mít permanentkáři rezervována až do soboty 8. září na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Ty budou otevřeny i ve středu, čtvrtek, pátek i sobotu od 9.00 do 20.00. „Chceme vyjít fanouškům vstříc, aby si mohli rezervované vstupenky pohodlně zakoupit,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Předprodej bude jen na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Zde bude samozřejmě možná úhrada platební kartou. Platit lze rovněž následujícími poukázkami: Sodexo (flexipass a focuspass), Edenred (Ticket Benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek),

Předprodej nebude probíhat ve Viktoria shopu, na internetu online ani na prodejních místech Plzeňské vstupenky. 

Rezervace platí pro držitele permanentek STANDARD i EXTRA.

Majitelé sezonních karet budou opět zvýhodněni nejen rezervací svých míst, ale i cenově. „Je to již tradiční postup a zároveň poděkování fanouškům, kteří jsou pravidelnými návštěvníky zápasů,“ vysvětluje mluvčí klubu. Ceník balíčků bude zveřejněn den po čtvrtečním losu, tedy během pátku 31. srpna.

Oproti jedné permanentce bude možné zakoupit jeden balíček na základní skupinu. „Samozřejmě je možné zakoupit balíčky i pro své kamarády a známé, v tom případě ale musí dotyčný přinést k pokladně i jejich permanentní vstupenky. Zde je limit stanovený na 5 permanentek na osobu,“ dodává mluvčí.

Některé sektory budou vyblokovány pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Konkrétně se jedné o místa ve středové části sektorů S8, T9 a sektorů C a D na hlavní tribuně. Majitelé těchto míst si budou moci samozřejmě vybrat náhradní z volné kapacity stadionu, jako tomu bylo v předchozích letech.

Informace k volnému prodeji balíčků přineseme v následujícím týdnu.

PRODEJNÍ ČASY PRO PERMANENTKÁŘE

ÚT4. 9.14:00 – 20:00Pokladna za severní tribunou
ST5. 9.9:00 – 20:00Pokladna za severní tribunou
ČT6. 9.9:00 – 20:00Pokladna za severní tribunou
7. 9.9:00 – 20:00Pokladna za severní tribunou
SO8. 9.9:00 – 20:00Pokladna za severní tribunou