FC Viktoria Plzeň odehraje ve čtvrtek 26. listopadu 2015 už pátý zápas v základní skupině Evropské ligy, v Borisově se od 19:00 (17:00 SEČ) utká s Dinamem Minsk. Běloruský klub připravil pro plzeňské příznivce několik užitečných doporučení. Jejich dodržením předejdou fanoušci jakýmkoli organizačním komplikacím.

Vstupenky na utkání dostanou fanoušci Viktorie zdarma, distribuce bude probíhat před sektorem hostujícího týmu u Borisov areny. Pracovník FC Viktorie Plzeň bude na místě už 90 minut před začátkem utkání. Sektory pro hostující tým jsou G1 a G2. 

Přímo na stadion mohou příznivci Viktorie přijít s bubnem o maximální velikosti 60 x 40 cm. 

V sektoru hostů se smí věšet transparenty, které jsou z nehořlavého materiálu a na kterých jsou pouze nápisy k podpoře svého klubu. Povoleny nejsou rasistické, urážlivé nebo politické nápisy. Transparenty se musí pověsit na místa, která nevadí ve výhledu fanouškům na hřiště.

Na stadion je povoleno vnášet i vlajky, ale pouze za předpokladu, že držadla těchto vlajek nebudou z dřevěného nebo podobně pevného materiálu. Povoleny jsou pouze vlajky na pružných plastových tyčích o maximální délce 1,5 metru.

Kuřáci do Borisov areny mohou pronést cigarety i zapalovače, kouřit se smí pouze ve vyhrazených prostorách. Na stadion je zakázáno nosit alkohol, drogy, zbraně, nože, pyrotechniku a světlice. 

Více informací o distribuce vstupenek na místě se fanoušci dočtou zde