Už ve čtvrtek sehraje Viktoria důležité utkání v rámci 3. předkola Evropské ligy proti Antverpám, které se hraje v Bruselu. V úvodním zápase na King Baudouin Stadium podpoří plzeňský celek více než stovka fanoušků, proto pro všechny cestující do belgické metropole přinášíme důležité organizační a bezpečnostní informace.

Doporučený meeting point pro všechny viktoriány je tentokrát naplánován u irské hospody Celtica v centru města (na mapě ZDE), kde se vždy scházejí fanoušci hostujících klubů, když se v Bruselu hraje fotbal. Okolí je hlídáno a podle místní policie je místo bezpečné. Doporučená doba setkání je v 15:30, tedy čtyři hodiny před výkopem zápasu. Z tohoto místa se pak fanoušci mohou společně vydat na stadion (bez asistence policie, klub rovněž žádný transport neorganizuje).

Meeting point je doporučený, nikoli povinný. Záleží tedy na fanoušcích, zda této možnosti využijí či nikoli.

Od restaurace bude nejlepší dopravit se na stadion metrem. Nejbližší stanice De Brouckère je zhruba pět minut od místa srazu, na King Baudouin Stadium je to odtud přibližně dvacet minut cesty (konečná stanice Heysel). Nedoporučujeme jít celou trasu pěšky, zabralo by to minimálně dvě hodiny chůze. Vstup na stadion je pro příznivce Viktorie přes tribunu 2 do sektorů A a B.

Po zápase se fanoušci k meeting pointu nemusí vracet, tentokrát není organizován žádný transport a záleží tak pouze na vlastním uvážení, kam dále zamíří. Po závěrečném hvizdu musejí standardně vyčkat dle pokynů pořadatelů a policie. Přibližně po dvaceti minutách jim bude umožněn odchod.

Ti fanoušci, kteří si zakoupili voucher na vstupenku, budou mít možnost před vstupem na stadion vyměnit tento voucher za platnou vstupenku. Pořadatel v černém tričku s logem klubu a nápisem SECURITY FCVP bude stát viditelně přímo před turnikety. 

Fanoušci a fanynky si mohou vzít dovnitř na stadion pouze malé ledvinky nebo kabelky. Naopak zakázáno je vzít si dovnitř své jídlo nebo pití, dále pak samozřejmě veškerou pyrotechniku, nože, sklo a další ostré předměty. Samozřejmostí bude důkladná prohlídka. 

Viktoria Plzeň přeje všem fanouškům, kteří odcestují podpořit svůj oblíbený tým do Bruselu, šastnou cestu a věříme, že vše proběhne v pořádku a společně prožijeme krásný fotbalový večer s co nejlepším výsledkem do odvety.