Již ve čtvrtek 27. srpna odehrají Viktoriáni důležitou odvetu play-off Evropské ligy proti celku FK Vojvodina. Do srbského města Novi Sad pojedou úřadující ligové šampiony podpořit také viktoriánští fanoušci, kteří si již v klubovém fanshopu vyzvedli kolem 130 vstupenek.

Viktoria zajistila pro své příznivce vstupenky na důležitý duel zdarma, veškeré informace si mohou zájemci přečíst zde
 
Viktoria ve spolupráci s českým velvyslanectvím v Bělehradě připravila pro své fanoušky několik zásadních informací, aby se pobyt českých příznivců ve druhém největším městě Srbska obešel bez jakýchkoliv problémů. 

Pro všechny účastníky výjezdu platí standardní doporučení zveřejněné na webových stránkách ministerstva a ambasády (odkaz zde). Kontaktní číslo pro české občany v nouzi je +38163218616. 

Nad rámec standardních pravidel připravila česká ambasáda v Bělehradě následující i doporučení, které se váží k aktuální situaci v Srbsku a speciálně pak oblasti Vojvodina:
• nezastavovat na neosvětlených dálničních odpočívadlech a zvolit spíše osvětlené a bezpečnostně lépe zajištěné čerpací stanice
• vyhnout se cestování autostopem a rovněž nevyhovět případným žádostem o svezení
• připravit se na důkladnější hraniční kontroly zejména na vstupu do Schengenského prostoru, tzn. především hranice ve směru Srbsko - Maďarsko. Pro cestu do/ze Srbska lze využít kromě hlavního dálničního přechodu Horgoš - Rözske i další hraniční přechody - Horgoš II, Bački Vinogradi, Kelebia. Většina z nich však funguje pouze v určitých hodinách. Aktuální informace o stavu dopravy, včetně informací o provozní době hraničních přechodů lze nalézt zde.
• Dále je potřeba počítat s omezenou dostupností ubytovacích kapacit v Novém Sadu (řada uprchlíků bydlí v tamních ubytovacích zařízeních)

„Představitelům českého velvyslanectví v Srbsku bychom chtěli tímto velmi poděkovat za vstřícný a profesionální přístup. Zaměstnanci ambasády nebudou navíc chybět ani přímo na stadionu, kde budou držet palce fotbalistům Viktorie. Pevně věříme, že výjezd desítek příznivců Viktorie se obejde bez problémů a fanoušci Západočechů si užijí výjimečný sportovní zážitek,“ zakončil informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.