Již ve středu čeká Viktorku další nadstavbový ligový duel na Slavii (19:30). Přinášíme veškeré důležité informace před tímto duelem.

HLAS KABINY

"Na zápas se samozřejmě těšíme, bude vyprodáno a určitě nás přijedou podpořit i naši fanoušci. Kdo ještě váhá, a určitě vyrazí! Naší motivací je opět vyhrát. Před nadstavbou jsme si dali cíl, že ji chceme vyhrát s co nejvíce body. Teď jich máme šest a budeme chtít uspět znovu! Očekávám, že soupeř začne zápas tradičně ve velké intenzitě, věřím, že to překonáme, dostaneme se do zápasu a budeme chtít navázat na podzimní výhru v Edenu."

Jan Trousil, asistent trenéra


VSTUPENKY

Vstupenky do sektoru hostů jsou v prodeji do úterních 17. hodin ve Viktoria shopu. Nadále však běží i ONLINE prodej ZDE. Vyčleněny jsou pro viktoriány tradičně sektory 119, 120 a 121. Cena vstupenky je 490 Kč. Pokladny na místě otevřené nebudou, nicméně před vstupem bude možné načíst QR kód, a ještě si na poslední chvíli lístek pořídit.

VÝJEZD VLAKEM

Sektor P na utkání cestuje společně vlakem, jde o Bavorský expres EC359. Sraz je na hlavním nádraží v 16:30, vlak odjíždí v 17:00.

FANDĚME FAIR PLAY

V poslední době jsme v Edenu odehráli utkání, která se nesla ve správné fotbalové atmosféře, ke které přispěly oba fanouškovské tábory. I nyní vyzýváme Viktorky, aby fandili v duchu fair play a pokračovali tak v tom, co jsme započali. Ten pravý boj se odehraje jen a pouze na hřišti!

DODRŽOVÁNÍ NÁVŠTĚVNÍHO ŘÁDU

Všichni fanoušci musí dodržovat návštěvní řád stadionu, opět je zakázána jakákoli pyrotechnika či hanlivé pokřiky. Kompletní návštěvní řád naleznete ZDE.