Viktoria Plzeň ve čtvrtek na svém hřišti přivítá kyperskou Larnaku, se kterou se ve 4. předkole Evropské ligy utká o účast ve skupinové fázi. Utkání evropského poháru s sebou opět přináší trochu jiná pravidla než běžný ligový duel. Nejdůležitější informace přinášíme v souhrnném článku.

Do všech sektorů na hlavní tribuně (včetně sektoru H) bude možný vstup pouze přes hlavní turnikety u jižní věže stadionu. „Fanouškům doporučujeme a prosíme je, aby přišli na stadion včas a vyhnuli se tak frontám u turniketů,“ vybízí tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Vstupenek je stále dostatek. Prodávat se bude dnes od 9 do 17 na pokladnách za severní věží, zítra se prodej také spustí v 9 hodin a pokračovat bude až do případného vyprodání. Prodej probíhá také ONLINE či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.

Celá fotbalová Plzeň si přeje vybojovat účast v Evropské lize. Pojďme tedy všem ukázat, že si ji opravdu zasloužíme. Prázdné sektory už na stadionu nikdo nechce. Odmítněme rasismus, fanděme Viktorce! „Zároveň bychom chtěli fanoušky požádat, aby na stadionu nepoužívali žádnou pyrotechniku. Klub za její používání bývá tvrdě trestán, čemuž společně můžeme předejít,“ nabádá Václav Hanzlík.

Během zápasu opět nebudou prodávány alkoholické nápoje. „Taková pravidla s sebou zápasy evropských pohárů přináší,“ vysvětluje Hanzlík.