Viktoriáni, v sobotu nás čeká další důležité ligové utkání se Spartou (18:00). Přinášíme veškeré důležité organizační informace před tímto duelem.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před výkopem, tedy od 12:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici, na hlavní tribuně či stánek na u Domova mládeže. Stavte třeba pro kolekci UEFA Champions League.

VSTUPENKY
V tuto chvíli uvolňujeme do prodeje vstupenky z propadlých rezervací a systému Nabídni své místo. Můžete si je zakoupit na prodejních místech Plzeňské vstupenky v rámci Plzeňského kraje či ve do pátečních 17 hodin ve Viktoria shopu.

VSTUPENKY NA BRNO
V den utkání se Spartou si budete moci pořídit vstupenky i na poslední domácí podzimní duel, který nás čeká ve středu s Brnem (17:00).

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Tentokrát pro vás chystáme velké dvojčíslo, ve kterém najdete veškeré informace jak k souboji se Spartou, tak i Zbrojovkou Brno. Přečtete si rozhovor s Liborem Holíkem, představíme příběh Mariána Tvrdoně a třeba i nejlepší mládežníky za měsíc říjen. Zakoupíte jej na tradičních místech za 29 Kč a opět budeme soutěžit o ceny.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti, jako jsou soutěže o ceny, stolní fotbálek, esportovou zónu nebo novou foto stěnu.

MLÁDEŽNÍCI MĚSÍCE
O poločasové přestávce společně oceníme a zatleskáme nejlepším mládežníkům za měsíc říjen.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Utkání je považováno za rizikové, proto bude od 15:00 pivovarská lávka uzavřena. Od tohoto času budou kolem sektoru U uzavřeny bezpečnostní ploty a Doosan Arena tak nebude průchozí kolem dokola. Prosíme, počítejte s tím a na protilehlou tribunu jděte kolem severní věže.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den utkání není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.