Je to tu, jdeme zpět do ligové akce! V neděli 6. února přivítáme v 18:00 v Doosan Areně k prvnímu jarnímu kolu Hradec Králové. Přinášíme vám důležité informace.

NOVÉ OBČERSTVENÍ

Viktoria Plzeň se rozhodla změnit dodavatele občerstvení, nově se jím stane Agentura 4PRO. Kromě tradičních produktů jako jsou klobásy či sekaná v housce se fanoušci můžou těšit na hranolky, trhané vepřové koleno v housce či speciálně pro tento zápas také na guláš. Stánky budou otevřeny v sektorech P2 a S8. Více informací jsme zveřejňovali v článku.

Prosíme, při stání ve frontách dodržujte bezpečnostní rozestupy a noste respirátory.

Z technických důvodů pro tento zápas ještě nebude možné na stáncích platit permanentní vstupenkou. Platba bude možná pouze hotovostí či platební kartou.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30. Otevřena bude pouze protilehlá tribuna, k dispozici budou jen vchody P, R, S a T.

VSTUPENKY

Všechny speciální vstupenky (kapacita 1000 osob) byly vydány v týdnu. S běžnou vstupenkou či permicí se na tento zápas nedostanete.

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST

Kromě platné speciální vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit buď dokončeným očkováním (alespoň 14 dní), nebo prodělanou nemocí Covid-19 v posledních 180 dnech. Výjimku mají děti do 12 let. Děti od 12 do 18 let či rozočkované osoby mohou bezinfekčnost prokázat PCR testem ne starším než 72 hodin.

Přesnější výčet pravidel najdete ZDE. Prosíme, opravdu jim věnujte pozornost. Prokázání bezinfekčnosti se bude bez výjimek kontrolovat u vstupu na stadion.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 12:00. K dispozici před utkáním opět nebudou stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

Využít můžete akce Produkty týdne, v rámci které je až do neděle ve slevě tréninková mikina ve všech dostupných barvách. K zakoupení je momentálně za 1119 Kč.

Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín znovu bude připraven pouze v online podobě. Ráno jej do svých e-mailů obdrží permanentkáři či odběratelé našeho newsletteru. V něm tentokráte najdete představující rozhovor nového viktoriána Romana Potočného. Kromě tradičního představení soupeře a obsáhlých statistik nově zavádíme také historické okénko Pavla Hochmana, našeho klubového kronikáře a historika. Příjemné počtení!

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka v den zápasu uzavřena nebude.

RODINNÁ TRIBUNA

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus nebude v provozu.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.