V neděli 21. června v 19:00 v Doosan Areně. Viktoriáni, konečně budeme moci přivítat některé z vás tam, kde to máme všichni nejraději. Utkání Viktorky s Jabloncem totiž bude moci sledovat omezené množství držitelů permanentních vstupenek EXTRA. Na duel se vztahují mimořádná opatření, které vám shrneme v tomto článku.

Jiné vstupy

Vzhledem k aktuálním bezpečnostním opatřením nebudou otevřeny klasické turnikety. Vchody do jednotlivých sektorů jsou znázorněny na mapce níže a také na vstupence. Každý sektor má svůj vlastní vchod, sociální zázemí i stánek s občerstvením.

Vstupenky vydány

Všechny vstupenky v rámci omezené kapacity byly vydány v pátek odpoledne a v den zápasu tak vůbec nebudou otevřené pokladny. Maximální povolená kapacita osob na sportovním utkání je v současné době 2500.

Bezpečnostní opatření

Viktoriáni, vzhledem k mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví vás žádáme o dodržení následujících pravidel:

  • důsledně dodržujte hygienu na toaletách
  • zdržujte se, prosím, jen ve svém určeném sektoru
  • obsazujte pouze každou druhou sedačku a vždy nechte volnou řadu – seďte tedy, prosím, na místě, které budete mít vyznačené na vstupence
  • dodržujte odstupy v celém areálu stadionu (s výjimkou členů domácnosti)
  • pokud nejde dodržet rozestup, je třeba nosit roušku
  • dbejte pokynů pořadatele utkání
  • nepoužívejte pyrotechniku ani jiné zakázané prostředky

Viktoria shop

Dobrou zprávou je, že pro vás můžeme mít v den utkání otevřený Viktoria shop. Jednotlivé stánky zůstanou zavřené, ale hlavní kamenná prodejna se otevře v 15:00 a zavře v čas začátku zápasu (19:00). I ve fanshopu vás žádáme o dodržování veškerých bezpečnostních opatření, u vstupu pro vás samozřejmě bude připravena dezinfekce. V obchodu je nutné nosit roušku.

Ve fanshopu můžete stále využít obrovských slev na produkty z kolekce PUMA, včetně aktuálních dresů.

Magazín Viktorián

Zápasový bulletin pro vás znovu připravíme v elektronické verzi na našich webových stránkách. Držitelé permanentek obdrží tradičně magazín s předstihem do svého e-mailu.