Velikonoce na Viktorce. Západočeši mají na programu na Bílou sobotu domácí utkání s Jabloncem (19:00) a my vám přinášíme všechny potřebné informace k tomuto duelu.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Zápas s Jabloncem má výkop v 19:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VELIKONOCE NA VIKTORCE
Na Bílou sobotu na fotbal? Ideální program na velikonoční víkend pro všechny viktoriány! Svěřenci trenéra Michala Bílka mají jasný cíl – zabrat, vyhrát a připsat si důležité tři body do ligové tabulky. Při návštěvě budou moci fanoušci opět podpořit Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD). K dispozici opět bude speciální stan NTKD (v Pallově ulici při příchodu na stadion), kde bude moct každý zdravý člověk ve věku 18-35 let vstoupit do Registru dárců.

Všichni z vás, kdo podstoupíte tento jednoduchý proces (vytření slin z dutiny ústní + vyplnění dotazníku), kterým můžete v budoucnu někomu zachránit život, získáte jako poděkování sázku zdarma v hodnotě 500 Kč od premium partnera FCVP společnosti Betano.

Podpořit NTKD můžete i zakoupením speciálního merchandisingu (tričko, hrneček, placka, propiska) ve Viktoria shopu čí zasláním dárcovských DMS či příspěvkem na transparentní účet. O projektu s Viktorkou až na dřeň! se více dozvíte ZDE.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Hlavní tváří zápasového bulletinu je tentokráte Pavel Bucha, se kterým si budete moct přečíst exkluzivní rozhovor. V magazínu ale najdete i další zajímavé články. Zakoupíte jej na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny v rámci poločasové soutěže. Jeho cena je 29 Kč.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER
Oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem, společností Doosan Škoda Power, je zpět. Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený jako obvykle 6 hodin před zápasem, tedy od 13:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

VSTUPENKY NA ZLÍN A TEPLICE
Od čtvrtka jsou v prodeji také vstupenky na zbývající dva zápasy základní části FORTUNA:LIGY. Lístky jsou k zakoupení online na webu Plzeňské vstupenky, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a ve Viktoria shopu.

PERMANENTKY NA NOVOU SEZONU
Jistě jste už zaznamenali, že začal předprodej permanentních vstupenek na ligový ročník 2023/24 pro stávající držitele. Zakoupit je můžete na pokladnách vyznačených v plánku níže. Otevřeny jsou od 9 hodin a prodej v nich bude probíhat i po skončení zápasu.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti – připraveny budou herní konzole i s naším esportovým hráčem, před zápasem (od 18 hodin) proběhne autogramiáda Radima Řezníka a o poločase bude připravena velikonoční soutěž v kreslení o hodnotné ceny.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Pivovarská lávka bude otevřena.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.