Viktoriáni, po dlouhé době se v Doosan Areně můžeme sejít ve větším počtu fanoušků! V neděli 13. září vás od 19:00 bude moci fandit přes 6000. V tomto článku vám přinášíme důležité předzápasové informace.

Prodej vstupenek

Od středečních 9:00 běží na zápas s Mladou Boleslaví také volný prodej vstupenek. Ten probíhá ve Viktoria shopu od 9:00 do 17:00 ve všední dny, na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE) či v klubové aplikaci. V sobotu poběží online a na těch prodejních místech Plzeňské vstupenky, která budou otevřená v rámci jejich otevírací doby. V případě, že vstupenky zbydou ještě v den utkání, bude se od 13:00 do 16:30 prodávat ve Viktoria shopu a posléze na pokladnách Doosan Areny.

Permanentky

Držitelé permanentních vstupenek ze sezony 2020/2021 mohou v neděli všichni na fotbal, a navíc ani nepotřebují náhradní lístek! Pokud jste si permanentku ještě nepořídili, máte možnost už jen do pátku 11. září. Více informací o prodeji naleznete ZDE.

Viktoria shop

V den zápasu bude opět otevřený fanshop 6 hodin před výkopem, tedy od 13:00. Vybírat si můžete ze sortimentu nových produktů od společnosti Macron, případně třeba Ročenku z minulé sezony, klubový plakát, kartičky a spoustu dalšího. Před nákupem si můžete jednotlivé produkty vyhlédnout či přímo rovnou zakoupit/objednat na eshopu ZDE. Navíc stále trvá akce, že při nákupu školních potřeb nad 100 Kč obdržíte viktoriánský rozvrh zdarma!

Navíc v den utkání bude otevřeno více stánků fanshopu – v Pallově ulici, na hlavní tribuně a samozřejmě ve Viktoria shopu.

Bezpečnostní doporučení

Žádáme fanoušky, aby uvnitř stadionu dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní, případně nosili roušku.

Magazín Viktorián

Po dlouhé době budeme také tisknout magazín Viktorián, který jsme poslední měsíce vydávali pouze online. Těšit se můžete na řadu statistických a i jiných novinek, ústředním tématem bude rozhovor se slovenským záložníkem Miroslavem Káčerem. K zakoupení bude v okolí stadionu a ve fanshopu za 19 Kč.

Klubovka

Doporučíme vám k Doosan Areně dorazit s předstihem a ještě si zajít na vynikající jídlo či na pivo do naší restaurace Klubovka! Ta otevírá v 11:00 a připraveno bude speciální zápasové menu. V případě dobrého počasí, které dle předpovědi očekáváme, bude samozřejmě otevřena i zahrádka, kde se bude čepovat pivo.

Rodinná tribuna

Po dlouhé době bude také v provozu s doprovodným programem Rodinná tribuna v sektoru H. Přítomny budou hostesky, které se postarají o soutěže pro děti. Chybět nebudou ani herní konzole PlayStation, zároveň bude k dispozici také fotbálek. FIFU si s vámi přijdou zahrát LukᚠPour alias T9Laky a TomᚠTichý z Pro Clubs. Prvních 100 dětí zde obdrží rozvrh hodin zdarma.

Béčko, mládež, ženské týmy

A pokud chcete mít viktoriánského fotbalu o víkendu více, tak vězte, že v akci budou také další týmy FCVP! Béčko hraje v neděli od 10:30 v Luční ulici proti Motorletu Praha, vstupné činí 50 Kč a zdarma jdou permanentkáři, držitelé platebních karet FC Viktoria od ČSOB, držitelé průkazu ZTP a VIP. 

A tým žen se o den dříve od 11:00 v Dobřanech utká se Slovanem Liberec. V sobotu budou v akci také dorosty U19 a U17, ty hrají od 10:30, resp. od 12:45 v Luční proti Opavě.

Pivovarská lávka

Pivovarská lávka bude bez omezení otevřená.