Poslední venkovní utkání v roce se těžce nepovedlo. Viktoriáni prohráli ve 13. kole FORTUNA:LIGY na hřišti Slovácka vysoko 0:4 a nikdo z aktérů duelu tak nemohl být vůbec spokojen. Rozčarování z výsledku dali najevo v pozápasových rozhovorech kapitán týmu Jakub Brabec a trenér Adrian Guža.

„Je to zasloužené vítězství domácích, nᚠvýkon byl špatný zejména v důrazu a týmovosti. Neměli jsme dostatečný pohyb, žádné sprintové náběhy, tím pádem se soupeř dostával do šancí. Nezvládli jsme zápas herně ani výsledkově. Z mé strany panuje obrovská nespokojenost,“ nebral si servítky Adrian Guža.

„Bohužel dnes nám to od začátku nevyšlo tak, jak jsme si představovali. Brzy jsme inkasovali a už jsme se do toho těžko dostávali,“ řekl Brabec. „Po poločase jsme si řekli, že to otočíme, ale hned na začátku jsme dostali druhou branku a o to t잚í jsme to měli. Jsme zklamaní. Věřili jsme, že už to bude lepší a teď se s tím zase musíme nějakým způsobem vypořádat,“ prozradil stoper Plzně.

Viktoria tak prohrála se Slováckem ve F:L už potřetí v řadě. „Asi jim sedí způsob hry. Mají dobrou organizaci hry ve středu pole a vyráží do rychlých protiútoků. V lize můžete mít tým, proti kterému se vám hraje trochu hůře, na druhou stranu bavíme se o jednotlivých výkonech – soupeř vás může porazit, ale ne takovým způsobem,“ nehledal výmluvy slovenský kouč.

Fotogalerie