Viktoria Plzeň má před sebou úvodní domácí utkání ligové fáze Evropské ligy. Po zápase ve Frankfurtu mají Plzeňští na programu duel s Ludogortsem. Ve Štruncových Sadech je naplánovaný úvodní výkop zítra od 21 hodin.

Tradičně jako před každým evropským zápasem proběhla v Doosan Areně předzápasová tisková konference. Účastnil se ji plzeňský záložník Pavel Šulc a hlavní trenér Miroslav Koubek.

„Všechny zápasy v Evropské lize jsou a budou těžké a kvalita soupeřů je velká. Musíme do toho jít s naší organizací a zvládnout to. Ludogorets má svou kvalitu, bude to technické a dobré mužstvo na míči. Musíme si prosadit naší hru a eliminovat jejich zbraně,“ řekl Pavel Šulc.

„Ludogorets má nepochybně velkou kvalitu na míči a ofenzivní sílu. Mají velmi kvalitní hráče a musíme si dát pozor na jejich individuální techniku. Dobře kombinují, mění pozice. Musíme být organizovaní a kvalitně kompaktní. Určitě to nebude o nějakém dobývání a hře na jednu branku, na to je Ludogorets opravdu silný,“ dodal hlavní trenér Viktorie Miroslav Koubek.

ZÁZNAM TISKOVÉ KONFERENCE