FC Viktoria Plzeň se po reprezentační přestávce naplno připravuje na závěr podzimní části a v sobotu 19. listopadu bude chtít zvládnout další důležitý zápas s Mladou Boleslaví v rámci ePojisteni.cz ligy. Připraven bude také útočník Michael Krmenčík, který prožil skvělý start v reprezentační kariéře.

„Nastoupil jsem ve dvou zápasech a dal jsem gól, navíc v kvalifikaci. Jsem moc rád a sraz tedy hodnotím pozitivně. Chci na sobě dál pracovat a samozřejmě je pro mě nejdůležitější zůstat v sestavě Plzně a rvát se o nominaci do reprezentace. Prožívám nejlepší období v kariéře a chci, aby to tak pokračovalo,“ říká sympatický útočník.

Na Krmenčíka se sype chvála ze všech stran, on sám ale zůstává nohama na zemi. „Úspěchy si moc nepřipouštím, takže si nemyslím, že bych měl být namyšlený. Pořád mám co zlepšovat, s Plzní se chceme poprat o postup v Evropské lize a naší lize máme za cíl zůstat na prvním místě ideálně až do konce sezony,“ dodává viktorián.

V sobotu se s Viktorií pokusí zvítězit na hřišti Mladé Boleslavi a opět tak upevnit svoji pozici na prvním místě tabulky. „Jdu do každého zápasu s tím, že chci vyhrát a jako tým chceme být úspěšní. Do Boleslavi jedeme pro tři body, je před námi závěr podzimu a my ho chceme zvládnout,“ ujišuje Krmenčík. „Nečeká nás snadný zápas, musíme se na něj dobře připravit. Boleslav má běhavé a kombinační mužstvo a mohl by to být pěkný zápas pro diváky,“ uzavírá Michael Krmenčík.