FORTUNA:LIGA pokračuje, druhá polovina sezony 2020/2021 je tu. Viktoriáni v ní budou chtít odčinit nepovedený podzim. První krok mohou učinit v Příbrami, kterou trénuje Pavel Horváth. V předzápasovém rozhovoru jsme vyzpovídali Davida Limberského a trenéra Adriana Gužu.

Zkušený bek si pochvaloval krátkost přípravy. „Já bych nejradši hrál celý rok, čím kratší pauza, tím lepší,“ má jasno. „Doufám, že jsme nevypadli z tempa. Na nás hráčích teď hlavně bude, abychom odčinili zpackaný podzim. Musíme na hřišti odevzdat 100 procent,“ dodává.

David Limberský se velmi těší na setkání s bývalými viktoriány Janem Rezkem a Pavlem Horváthem. „Proti Horvimu jako trenérovi Příbrami jsem ještě nehrál. Těším se na to a uvidíme, co na nás ten kulišák vymyslí,“ smál se Limberský. „Bude to zajímavá konfrontace, ale důležité bude, abychom přivezli do Plzně tři body,“ podotýká.

Na pokračování sezony 2020/2021 se těší i trenér Adrian Guža. „Je před námi 20 ligových zápasů a důležitý bude samozřejmě už ten první. Věřím, že jsme dobře připraveni a zvládneme ho,“ říká slovenský trenér, který počítá s možností zhoršených podmínek k zápasu, jako například se sněžením. „Jsou to věci, které nemáme pod kontrolou, ale i tak se na to musíme v hlavě připravit. Mužstvo ví, co může očekávat. Tak jako tak, cíl se nemění,“ dodává jasně.

K zápasu už bude připravena i nejčerstvější posila Viktorky Šimon Falta. „Od prvního tréninku ukazuje, že má obrovskou chu nám pomoci. Na druhou stranu je po nějaké nemoci, tak uvidíme, jak na tom bude, ještě si to vše vyhodnotíme,“ vysvětluje Adrian Guža.

Zápas Příbram – FCVP začíná v neděli 17. ledna v 16:00!