V sobotu 30. dubna se v Doosan Areně odehraje utkání mezi plzeňskou Viktorií a Baníkem Ostrava. Speciální pozornost budí zápas v táborech obou klubů. Baníku k zachování teoretické naděje na udržení se v nejvyšší soutěži pomůže pouze vítězství, pro Plzeňské by vítězství znamenalo definitivní stvrzení zisku mistrovského titulu! I proto se utkání těší enormnímu zájmu fanoušků.

I přesto, že do samotného duelu zbývá ještě několik dní, kapacita Doosan Areny je momentálně vyčerpaná. „Poslední vstupenky byly vydány půl hodiny po deváté hodině dopolední. Zvýšený zájem fanoušků jsme zaznamenali už před zápasem na Spartě, nicméně v ranních hodinách vykoupili zákazníci fanshopu a distribučních míst plzeňské vstupenky také zbývajících několik desítek vstupenek,“ informuje tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. Všichni zájemci o potenciálně rozhodující zápas, kteří si doposud nezajistili vstupenky, stále mají šanci utkání s Ostravou navštívit. „V průběhu týdne se mohou vrátit do prodeje vstupenky z nevyzvednutých rezervací, nicméně bude se jednat o jednotlivé vstupenky,“ dodává Pillár s tím, že klub bude fanoušky o případném dodatečném prodeji informovat na svých internetových stránkách.

„Ne nadarmo se říká, že udělat poslední krok bývá nejt잚í. My ale chceme zúročit celoroční práci a dotáhnout naši šňůru do vítězného konce, který by znamenal splnění našeho velkého snu,“ říká před zápasem kapitán týmu Roman Hubník.