Tak za tohle se viktoriáni rozhodně nemusí stydět! Na slavném Santiago Bernabéu proti hvězdnému Realu Madrid svedli vyrovnanou partii a ač prohráli 1:2, ze hřiště mohli odcházet se vztyčenými hlavami. Po konci utkání jsme vyzpovídali obránce Milana Havla, záložníka Patrika Hrošovského a brankáře Aleše Hrušku.

„Dojmy po zápase jsou smíšené. Výsledek je cenný, ale i to trochu mrzí, protože jsme měli velké množství šancí,“ řekl Milan Havel. „To možná ani nikdo nečekal, takže pro oko diváka to byl krásný zápas. Škoda, že jsme nepřidali ještě druhou branku, mohlo to být zajímavější,“ dodal obránce, který dnes nastoupil na postu pravého záložníka. „Připravoval jsem se na to od rána a navíc už jsem to dříve hrával, takže to nebyl tak velký problém,“ měl jasno.

Krásný výsledek zlepšil Viktorii gólem na 1:2 Patrik Hrošovský. „Mohl jsem dát ještě jeden, ale i tento gól je nezapomenutelný zážitek. Myslím si, že jsme odehráli dobrý zápas, bohužel jsme neproměnili ještě nějaké další šance,“ vzpomínal po konci zápasu. „Zahrát si na takovém stadionu proti takovému soupeři byl zážitek, už před spaním jsem na to myslel, jaké to tak bude. Nakonec to bylo super,“ těšilo ho.

Dost práce měl také gólman Aleš Hruška, s několika situacemi si poradil bravurně. „Byl to asi nejzajímavější zápas v mé kariéře. V Česku se asi nedočkáte ani lepšího utkání než proti Realu Madrid. Na oko jsme uhráli dobrý výsledek, ale měli jsme tam zajímavé šance a mohli jsme tu i bodovat,“ měl dvaatřicetiletý brankář smíšené pocity.

Během zápasu byly několikrát slyšet zhruba dvě tisícovky fanoušků Viktorie Plzeň. „Já jsem je několikrát slyšel. Moc jim děkuji, že nás vyrazili podpořit a doufám, že si ten výlet užili,“ vzkázal na závěr Patrik Hrošovský.

Fotogalerie