Stejně jako na poslední domácí zápas s Příbramí, tak i na duel s Baníkem Ostrava bude klub moci vpustit do Doosan Areny omezené množství klubových permanentkářů. Zájemci se mohou registrovat od úterý, klub znovu nabídne fanoušků možnost fanouškům se nechat otestovat přímo u stadionu.

Na zápas s Příbramí po dlouhé době mohl dorazit alespoň omezený počet fanoušků Viktorky. Držitelé permanentních vstupenek mají možnost se registrovat i na zápas s Baníkem Ostrava, který se odehraje v neděli 23. května od 17:00.

ZDE JE POSTUP, JAK BÝT U TOHO
Kdo tedy může na zápas?
Klub nabízí tuto možnost svým nejvěrnějším fanouškům, tedy držitelům permanentních vstupenek 2020/2021.

Jak získat vstupenku?
Je nutné registrovat se emailem na vstupenky@fcviktoria.cz. Registrace byla spuštěna v úterý 18. 5. v 8:00 (emaily před tímto termínem a časem nebudou zpracovány) a poběží do vyčerpání povolené kapacity. Do emailu je nutné uvést číslo permanentky a jméno, které je na ní uvedené.

Po obdržení potvrzující zprávy je nutné stáhnout a vyplnit screeningový dotazník. S tímto vyplněným dotazníkem a permanentkou dorazíte v den zápasu na pokladny za severní věží Doosan Areny, bude zkontrolována vaše registrace a obdržíte vstupenku na utkání.

U vstupu na stadion vám bude následně změřena teplota, odevzdáte zde dotazník a zároveň ukážete jedno z vyžadovaných potvrzení (viz níže).

V případě, že jdete na testování na stadionu, si nejprve vyzvedněte vstupenku na pokladně.

Jaké sektory budou otevřeny?

Vzhledem k nutným opatřením lze v tuto chvíli otevřít jen sektory za severní brankou („kotel“) a protilehlou tribunu. Permanentkář tedy nemá nárok na své místo, ale bude mu přidělena vstupenka do jednoho z otevřených sektorů. U pokladny si samozřejmě dle aktuálně volné kapacity lze vybrat z dvou nabízených tribun. Při rozesazení bude nutné dodržet pravidlo ob jedno místo a ob jednu řadu.

Co je nutné předložit u vstupu? Jsou tři možnosti, jak se prokázat.
A/ Test. U vstupu bude nutné prokázat se negativním výsledkem RT-PCR testu ne starším 72 hodin, případně negativním POC antigenním testem na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 72 hodin. Potvrzení musí být od poskytovatele zdravotních služeb či certifikované společnosti (nestačí pouze potvrzení od zaměstnavatele).
B/ Certifikát o absolvování očkování – certifikát MZ ČR o provedeném očkování, od kterého uplynulo nejméně 14 dní od druhé dávky, v případě jednodávkového očkování se počítá 14 dní od první dávky.
C/ Doklad (lékařskou zprávu) o prodělání covidu v posledních 90 dnech

Bude možné nechat se otestovat u stadionu?
Ano. Klub zřídí testovací místo opět přímo u hostujícího sektoru U, které bude v neděli otevřeno od 13 do 17 hodin.

Zároveň ale bude zřízeno i nové testovací místo u Parkovacího domu Rychtářka v Truhlářské ulici, na které se můžete prostřednictvím rezervačního odkazu registrovat na volné termíny.

Rádi bychom ale apelovali na fanoušky, aby na testovací místo přímo u stadionu dorazili dříve s dostatečným časovým předstihem. Vyhnete se tak případnému zdržení. Pokud máte možnost, zařiďte si prosím test vlastní cestou a tomuto procesu se tak vyhnete.

Testování bude pro fanoušky zdarma a proběhne neinvazivní metodou.

Bude nutný respirátor?
Ano. Po celou dobu pobytu na stadionu je povinné zakrytí úst i nosu respirátorem minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu.

Kdy přijít na stadion?
Určitě s předstihem. Fanoušci budou vpouštěni více vstupy a budou dodržovány i všechny požadované časové rozestupy.

Máte další dotazy?
Pokud ano, obrate se prosím na email fcviktoria@fcviktoria.cz, email ke vstupenkám (vstupenky@fcviktoria.cz) slouží výhradně k rezervacím. Děkujeme.

Viktoriáni, T̊ÍME SE NA VÁS!