Na našem sobotním utkání s Pardubicemi nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program a přítomen bude i nᚠesportový hráč T9Laky!

Rodinnou tribunu Hitradia FM Plus, která je tradiční součástí všech ligových zápasů v Doosan Areně, opět naleznete v sektoru H na hlavní tribuně.

I tentokrát zde bude bohatý program pro všechny malé viktoriánky a viktoriány. Kromě stolního fotbalu pro ně bude připravena i herní konzole PlayStation se hrou FIFA 22, kterou si budou moci zahrát mezi sebou. A nejen to! Přítomen bude i nᚠprofesionální esportový hráč a reprezentant ČR T9Laky, kterého děti budou moci v tomto oblíbeném fotbalovém simulátoru vyzvat!

Malí fanoušci Viktorie budou rovněž mít možnost vzít si od našich hostesek papír, na který budou moci psát vzkazy hráčům před naší domácí odvetou 3. předkola LM s Tiraspolem. Každý, kdo hráčům napíše, dostane odměnu v podobě balíčku fotbalových kartiček a když bude mít štěstí, najde v něm i nějakého hráče Viktorky! Všechny vzkazy navíc před tímto důležitým duelem předáme hráčům v kabině.

Nově bude zřízen i extra stánek s nealko nápoji, v němž si budete moci dát třeba i oblíbenou čepovanou malinovku, kterou jistě v tropickém počasí oceníte. 



Tak dorazte včas, a užijte si fotbalovou sobotu naplno! Vstupenky na rodinnou tribunu, ale i na jiná místa jsou stále v prodeji.