První domácí soutěžní utkání sezony 2018/2019 se neúprosně blíží. Viktoria se v pondělí v 18:00 utká v Doosan Areně se Slovanem Liberec a trenér Pavel Vrba doufá, že tribuny budou opět narvané k prasknutí...

Slovan Liberec je každoročně nebezpečným soupeřem, což prokázal i v posledním vzájemném utkání, kdy si ze západočeské metropole odvezl bod za remízu 2:2. „My jsme byli hodně zklamaní, že jsme nevyhráli,“ vzpomíná si na tento vzájemný duel Pavel Vrba. Viktoria dvakrát vedla (góly Chorý a Krmenčík), ale soupeř pokaždé vyrovnal.

Jednoduché utkání neočekává kouč Vrba ani v pondělí. „Čeká nás soupeř, který určitě bude bojovat o nejvyšší příčky. Liberec se bude chtít dostat do první šestky a hrát nadstavbu o titul. Z tohoto pohledu to může být zajímavé utkání,“ míní trenér Viktorie.

Snahu klubu vyprodat Doosan Arenu a přivítat mistry vyprodaným stadionem zaznamenal. „Já jsem hodně rád, že Plzeňáky baví fotbal a že chodí v takovém počtu. Doufám, že jich přijde opět přes 10 tisíc, to mi samozřejmě udělá velkou radost. Fotbal bez diváků by neměl smysl, protože nás ženou do toho, abychom byli úspěšní. Díky nim má smysl fotbal dělat,“ říká Pavel Vrba.

Tak přijďte přivítat mistry vyprodaným stadionem! Vstupenky jsou v prodeji, a to ve Viktoria shopu od 9 do 17 hodin, na prodejních místech Plzeňské vstupenky a také online.