Viktoria Plzeň má před sebou poslední zápas v letošní sezóně před vlastním publikem. Ve středu 11. května se utká s FK Jablonec. Bez ohledu na výsledek zápasu převezmou Plzeňané po jeho skončení mistrovský pohár, s ligou se ale viktoriáni budou určitě chtít rozloučit vítězstvím.

„Moc se těším, zrovna před chvilkou jsme se v kabině bavili, jak velký zájem o lístky je, tak věříme, že to bude skvělý zápas. Jablonec pořád může hrát o lepší umístění, takže k nám určitě přijede plný odhodlání. O víkendu navíc vyhráli zápas s Teplicemi, takže budou pozitivně naladěni. Stoprocentně nám nedají nic zadarmo, je to houževnaté mužstvo,“ říká k blížícímu se utkání Michael Krmenčík. „Fotbal děláme pro fanoušky a těm věnujeme nejen mistrovský titul, ale věříme, že pro ně dokážeme i v sobotu vyhrát. Zápas chceme zvládnout, aby byly oslavy zlatou tečkou vydařeného večera,“ dodává Krmenčík, nyní už jistý mistr ligy.

„Jablonec má poslední dobou formu, postoupil v poháru přes Spartu a vyhrál v Teplicích. To pro Jablonecké bude určitě povzbuzením,“ přidává se obránce Jan Baránek. „Doma chceme vyhrát každý zápas. Pokud máme po tomhle zápase oslavit mistrovský titul, tak by se vítězství hodilo dvojnásob. S našimi fanoušky se chceme rozloučit výhrou,“ říká odhodlaně Baránek.