Přesně 60 minut trval předzápasový trénink Viktorie Plzeň v Doosan Areně. Kompletní kádr si krátce před šestou hodinou vzal na starost Pavel Horváth, který svým nedávným spoluhráčům naordinoval poctivou rozcvičku. „Chytáme se po čtyřech. Po čtyřech, proboha. Kluci, já vás vážně nemůžu učit všechno,“ smál se čtyřicetiletý ´Horvi´, který se do všech her a cvičení aktivně zapojil.

Následovaly nácviky kombinací a také nabíhaná střelba z obou stran. „Výborně, Ďurka. Tos ani nemohl chtít, ale trefil si to hezky,“ směřoval Horváth další nevšední pochvalu na slovenského reprezentanta. Při následné hře na dvě branky již měl hlavní slovo Karel Krejčí. „Aktivně dostupovat. A okamžitě dopředu,“ dirigoval hlavní trenér dvacítku fotbalistů. 

Svižná hodinka byla zakončena klasickou střelbou do břevna, po které již viktoriáni zamířili do kabiny a pod ruce masérů i fyzioterapeutů. Ve čtvrtek od 20:50 vypukne naplno souboj o Evropskou ligu. Poslední vstupenky na Vojvodinu jsou nadále k dispozici. Více informací ZDE.

Fotogalerie