Viktoria Plzeň se v pondělí od 18:00 utká v Doosan Areně se Slovanem Liberec. Půjde o první domácí soutěžní zápas sezony 2018/2019, a tak přinášíme opět tradiční důležité informace pro fanoušky.

ČERSTVÁ INFORMACE: Utkání bylo dnes lehce po 15. hodině vyprodáno, viktoriány tak přivítá vyprodaná Doosan Arena!

Brány stadionu se otevřou v 16:30.

Pivovarská lávka v den utkání uzavřená nebude.

Poprvé v akci budou nové chytré permanentky, které přináší řadu vymožeností. Zakoupit se pomocí nich dá parkovné u stadionu, občerstvení, jízdné městskou hromadnou dopravou a spoustu dalšího – více informací ZDE. Kredit na permice můžete dobíjet ve fanshopu či na klasických dobíjecích místech Plzeňské karty.

„Fanouškům doporučujeme, aby si karty dobili s předstihem. Rovněž je prosíme o včasný příchod na stadion, zamezí se tak vznikání dlouhých front,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Ve Viktoria shopu pak v den zápasu budou k dostání nové týmové plakáty pro sezonu 2018/2019, rovněž zde budou i nové hráčské kartičky.

V okolí stadionu bude k zakoupení nové vydání magazínu Viktorián, ve kterém najdete několik změn, jako například zajímavý a vlastnoručně vyplněný dotazník hráče – Davida Limberského.

Před zápasem pak na Rodinné tribuně Hitradia FM Plus proběhne autogramiáda obránce Lukáše Hejdy, začne se v 17:15!

Tak si nezapomeňte dobít kredit na novou chytrou permici, vyzvednout magazín, zakoupit hráčské kartičky a týmový plakát a samozřejmě naladit hlasivky. FCVP!

Aktuální plán stadionu: