Stoper Václav Míka podepsal novou tříletou smlouvu s Viktorií. Po jarní štaci v Chrudimi stráví nadcházející ligový ročník 2022/2023 na hostování v Pardubicích.

Václav Míka je klubovým odchovancem, před čtyřmi lety si dokonce v dresu Viktorky zahrál mládežnickou Ligu mistrů a připsal si i dva ligové starty za první tým. Po zranění kolene se v jarní části rozehrával v druholigové Chrudimi, kde předváděl velmi solidní výkony a přispěl tak k záchraně ve druhé nejvyšší soutěži. Nyní ve Viktorii prodloužil kontrakt na další tři roky.

„Chtěl bych Viktorce poděkovat, že mi během mého zranění poskytla naprosto špičkový servis, díky kterému jsem se poměrně rychle vrátil na trávník a během jara získal zpátky i potřebné herní vytížení ve druhé lize a jsem rád, že budu i nadále spojený s klubem,“ řekl Václav Míka po podpisu smlouvy.

Nadcházející ligový ročník stráví Václav Míka na hostování v Pardubicích. „Shodli jsme se, že je to pro mě nejlepší varianta a udělám maximum, abych se v Pardubicích prosadil a stal se pevným členem sestavy,“ dodal Václav Míka.

„Vašek Míka patří mezi naše talentované odchovance, bohužel jej trochu přibrzdilo zranění. Návrat na trávník ale zvládl a na jaře měl velmi slušnou výkonnost. Přeju mu, aby se nyní dokázal prosadit v kádru ligového týmu. Budeme ho velmi pečlivě sledovat,“ uzavřel generální ředitel Viktorie Adolf Šádek.

Vašku, a se daří!