Již ve čtvrtek od 19:00 čeká Viktorku odveta 3. předkola Evropské ligy s Kryvbasem. Přinášíme všechny důležité informace pro fanoušky.

VSTUPENKY

Poslední vstupenky jsou ještě k dispozici ONLINE ZDE. Do sektorů P a R lze zakoupit jen ve Viktoria shopu či Ticketpointu.

MHD ZDARMA

Máte už svou vstupenku? Skvělé, tak pro vás je zdarma MHD v Plzni tři hodiny před zápasem a hodinu po něm! 

OTEVŘENÍ STADIONU

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy kromě vstupu H na Rodinnou tribunu, která na evropské zápasy není. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (cca 18:25).

VIKTORIÁNSKÁ FANZÓNA

I ve čtvrtek pro vás bude nachystaná velká viktoriánská fanzóna. Na co se můžete těšit? BETANO souboj ve střelbě na brankáře s měřením rychlosti střely, Subsoccer, MAXI nafukovací šipky GAMBRINUS, přesnost střelby od PEPSI, vodní bar od Vodárny a další aktivity a soutěže o zajímavé ceny. Samozřejmě nebude chybět ani Drink&food zóna. Program ve fanzóně startuje v 16:30.

ONLINE OBJEDNÁVKA OBČERSTVENÍ

Novinkou je online objednávání občerstvení s donáškou na místo. Vše vyřešíte přes QR kód, který máte na sedačce. Tato služba je nyní k dispozici pouze v sektorech „V“, postupně ji však budeme rozšiřovat.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

U vstupu do domácích sektorů nebudou na stadion vpuštěni fanoušci s fanouškovskými symboly hostů (šály, dresy, trika, vlajky, atd.).

VIKTORIA SHOP

Určitě doporučujeme návštěvu Viktoria shopu, kde si zakoupíte například zbrusu nové dresy pro sezonu 2024/2025 nebo vycházkovou kolekci Macron. K dispozici bude i půlená zápasová šála. Otevřeno bude ve čtvrtek od 9:00, před utkáním samozřejmě nebudou chybět tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián opět vychází v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Ve čtvrtek bude z bezpečnostních důvodů uzavřena.

VIKTORIÁNI, T̊ÍME SE NA VÁS V DOOSAN ARENĚ!