Už se to blíží, již v sobotu odpoledne (15:00) vyběhnou viktoriáni k prvnímu soutěžnímu zápasu v roce 2023. Co před startem jarní části FORTUNA:LIGY řekli na tiskové konferenci trenér Michal Bílek a kapitán týmu LukᚠHejda?

Zimní pauza je u konce, po přátelských duelech už čeká na Viktorii ostrý start do jara. „S přípravou jsme spokojeni, absolvovali jsme vše, co jsme potřebovali. Trošku nás trápí zdravotní stav. Někteří hráči jsou ještě mimo a nemůžeme s nimi počítat. Poslední zápas s Molde byl nejlepší z celé přípravy. Ukázal, že bychom na ligu měli být připraveni,“ říká trenér Michal Bílek.

„Chceme dobře vstoupit do ligy. Pauza byla dlouhá a každý tým může mít jinou formu než na podzim. Do všech zápasů půjdeme s tím, že je chceme vyhrát. Start bude nesmírně důležitý. Vedeme ligu a chceme zabojovat o titul,“ má jasno kouč FCVP.

Západočeši už se na ligový start těší. „Pauza byla dlouhá. Doufám, že proti Hradci Králové přijde plný stadion a fanoušky potěšíme výkonem i třemi body,“ přeje si LukᚠHejda. V sobotu se zahřejeme na Viktorce. V prodeji je už pouze přes 100 akčních balíčků na vstupenky 2+1 zdarma, tak kdo ještě váhá s koupí, už není moc času!

Do konce ročníku mají viktoriáni o motivaci postaráno. „Musíme chytit začátek sezony. Věřím, že pokud se nám to povede, tak jsme natolik silní, abychom to dotáhli do vytouženého cíle. Vedeme ligu, takže to shrnu jednoznačně – chceme titul!“ burcuje jako správný kapitán LukᚠHejda.