Plzeňští fotbalisté zahájili ligovou sezonu 2018/2019 tak, jak zakončili tu předešlou – vítězstvím na hřišti Dukly Praha. A teď už se začínají připravovat na první domácí utkání, které je čeká netradičně v pondělí 30. července od 18:00 proti Slovanu Liberec. Viktoriáni, pojďme spojit síly a přivítat mistrovský tým vyprodaným stadionem!

Roman Procházka, Ubong Ekpai, Luděk Pernica, Pavel Bucha. To je seznam čtyř nováčků v týmu trenéra Pavla Vrby, kteří dosud atmosféru v Doosan Areně zažili pouze v televizi či v dresu soupeře. Pojďme jim ukázat, jaké to je cítit viktoriánskou podporu vyprodaného stadionu.

Milan Petržela, David Limberský, Matúš Kozáčik, Roman Hubník. To jsou jedni z řad těch zkušenějších hráčů, kteří jsou na kvalitní diváckou podporu již zvyklí. Ovšem ne natolik, aby ji přestali vnímat a přestali si jí vážit. Pokaždé je pro ně hnacím motorem. Pojďme jim tedy ukázat, že i v této sezoně se na ni mohou spolehnout, a to rovnou ve velkém stylu – vyprodaným stadionem.

Viktoria Plzeň vybojovala v minulém ročníku pátý mistrovský titul, a tak si zaslouží přivítání ve velkém stylu. Pojďme opět celé České republice ukázat, kdo má nejlepší fanoušky. Vytvořme viktoriánské peklo, které hráče v červenomodrých dresech požene za vítězstvím hned na startu dalšího ročníku.

Vstupenky na pondělní duel s Libercem jsou stále v prodeji. Dají se zakoupit buď ve fanshopu od 9 do 17 hodin, či na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE) a také online na webu Plzeňské vstupenky (ZDE).

Viktoriáni, pojďme mistry přivítat vyprodaným stadionem!

ČERVENÁ – MODRÁ!

VIKTORKA – PLZEŇ!