Svěřenci trenéra Michala Bílka vycestovali na první zápas třetího předkola! V Kišiněvě v něm v úterý proti Šeriffu Tiraspol zabojují o postup do play-off nejprestižnější klubové soutěže světa. Odveta červenomodré čeká týden poté v úterý 9. srpna, kdy v Doosan Areně přivítají moldavského mistra. Vstupenky na očekávaný zápas jsou v prodeji.

Úvodní duel o zajištění si účasti v Evropské lize UEFA a postup do poslední fáze boje o skupinu Ligy mistrů, se odehraje na stadionu Žimbru v hlavním měste Moldavska ve úterý 2. od 18 hodin. 

Hráči po příletu do hlavního města absolvují na stadionu předzápasový trénink a na programu je také tisková konference. Vše můžete sledovat na našich sociálních sítích, a také zde na webu, kde vás budeme průběžně informovat.

„Všichni hráči by měli být v pořádku, v nominaci nemáme téměř žádné změny, pouze s námi již letí Honza Kliment, kterému skončil karetní trest. Čeká nás tým se spoustou nových hráčů, kteří jsou individuálně hodně silní a my se budeme snažit tyto individuality pokrýt,“ řekl před odletem asistent trenéra a ikona klubu Pavel Horváth.

„Soustředíme se už pouze na zápas s Tiraspolem. Máme pár základních informací o soupeři, víme, že mají šikovné hráče. Tým se jim od poslední loňské účasti v Lize mistrů hodně změnil, sice jsou spolu kratší dobu, ale stále mají kvalitní tým a nečeká nás nic lehkého,“ prozradil na adresu blížícího se duelu krajní obránce Milan Havel.

Na zápas vycestoval tým Viktorie v následujícím složení: