Velký pohárový večer je tady! V 19:30 středoevropského času čeká Viktorku přímý duel o postup do základní skupiny Evropské ligy. Utkání s Beer Ševou můžete sledovat živě na ČT Sport.

Hráči Viktorky mají za sebou dopolední rozcvičení, které absolvovali přímo na hotelu v Tel Avivu. Část týmů se věnovala strečinku, někdo si zahrál nohejbal či se věnoval individuálním cvikům. Vše v klimatizovaném prostoru hotelu, nebo venku se rtu teploměru vyšplhala přes 30 stupňů.

Podobné podmínky čekají na Kalvacha a spol. i večer na stadionu v Petach Tikvě (kromě poměrně vysoké teploty panuje v Izraeli i vlhkost okolo 80 %).  Právě zde se večerní duel odehraje, Beer Ševa má totiž technické problémy se střechou svého stadionu, a tak hraje provizorně své zápasy právě ve městě blízkém Tel Avivu. Na stadion to má výprava Viktorie necelých třicet minut autobusem, vzhledem k omezením, které zde jsou v souvislosti s epidemií Covid 19, jsou totiž silnice oproti normálnímu stavu prázdnější.

Výkop duelu je ve 20:30 místního času, tedy v 19:30 středoevropského a vy jej můžete sledovat živě na obrazovkách ČT Sport. „Pro postup uděláme maximum, chceme fanouškům přivést domů Evropskou ligu,“ slibuje na dálku LukᚠHejda.

Viktoriáni, držte palce!

Fotogalerie