V neděli 5. 3. zajíždí Viktoria Plzeň k očekávanému utkání 19. kola ePojisteni.cz ligy na půdu Slavie Praha. Souboj dvou týmů ze špičky tabulky si jistě nenechá ujít mnoho fanoušků západočeského celku. Vstupenky do sektoru hostů vršovického stadionu bude možné zakoupit od pondělí 27. února na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Možnost přednostního nákupu dostanou držitelé permanentních vstupenek.

Všichni permanentkáři si mohou zajišovat lístky na venkovní zápas Viktorie od pondělních 12:00 hodin na pokladnách Doosan Areny. Oproti předložené permanentce si každý fanoušek bude moct zakoupit vždy jednu vstupenku. Zároveň ale bude možné, aby nakoupil lístky i pro své kamarády a známé, musí ovšem disponovat jejich permanentními vstupenkami a při nákupu se s nimi prokázat. Cena jedné vstupenky je 210 Kč. Využít předkupního práva mohou držitelé permanentních vstupenek v pondělí od 12:00 do 17:00 hodin na pokladnách Doosan Areny. V úterý se prodej přesune do Viktoria shopu.

V případě nevyčerpání celkové kapacity sektoru bude ve středu 1. března spuštěn volný prodej vstupenek. Podrobnosti budou zveřejněny na internetových stránkách klubu.