Utkání plzeňských dorostenců do 19 let s Realem Madrid se stejně jako zápas prvního kola proti CSKA Moskva odehraje na stadionu v Přešticích. Výkop je naplánován na dnešek od 13:00. Vstupenky byly během minulého čtvrtka ve Viktoria shopu bleskurychle vyprodány!

Vstupenky se prodávaly k sezení za jednotnou cenu 100 Kč výhradně ve Viktoria Shopu ve věži za severní tribunou Doosan Areny a zmizely během několika hodin od oznámeného spuštění prodeje! Děkujeme všem fanouškům za podporu a věříme, že dorostenci před zaplněnými tribunami podají další ze skvělých výkonů, kterými se zatím v UEFA Youth League prezentují.

Sebevědomá jízda Evropou v podání týmu U19

Devatenáctka pod vedením trenérů Jiřího Žiláka a Pavla Fořta má za sebou zatím skvělé výsledky podložené také výbornými výkony. Po úvodním duelu s Moskvou, kde viktoriáni sahali po třech bodech, ale nakonec se museli smířit jen s jedním za remízu 1:1, dokázali překvapit na stadionu Tre Fontani. V souboji s domácím AS Řím sice prohrávali v úvodu druhé půle už o dvě branky, Plzeňané ale dokázali celý duel ve fantastickém závěru otočit, a to i v oslabení.

Cenné vítězství posunulo Viktorii před zápasem v Madridu na druhé postupové místo tabulky. V Madridu pak čekal zřejmě nejt잚í možný soupeř, ani zde ale tým U19 nepropadl. Po parádní trefě Šimona Gabriela vyrovnával podruhé ještě Kryštof Krátký, Real ale dokázal i na tento zásah odpovědět a nakonec zvítězil těsně 3:2. Viktoriáni ale hned po zápase souhlasili, že měli na to, aby slavnému soupeři sebrali nějaké body a pokusí se o to znovu v Přešticích. Tak buďte u toho!