Jaro je tady! Viktoria Plzeň vstoupí do druhé části FORTUNA:LIGY 2021/2022 domácím utkáním s Hradcem Králové, které se odehraje v neděli 6. února od 18:00. Na utkání bohužel i nadále z důvodu aktuálních vládních nařízení platí omezení kapacity stadionu na 1000 osob. Klub se rozhodl pokračovat v systému distribuce vstupenek, ve kterém zakončil podzimní část – držitelé permanentních vstupenek si tak budou moci vyzvedávat náhradní vstupenky, a to od pondělních 13:00.

AKTUALIZACE, ÚTERÝ 1. 2. 15:00: Výměna vstupenek byla z důvodu vyčerpání kapacity ukončena.

Máte-li doma permanentní vstupenku, můžete si jí od pondělí 31. ledna od 13:00 na pokladnách či online vyměnit za SPECIÁLNÍ vstupenku, která vám zajistí vstup do Doosan Areny. Na samotnou permici se na stadion nedostanete.

Jak permanentkář získá speciální vstupenku?

Pořídit si speciální vstupenku oproti permanentní lze od pondělních 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny či online na permanentka.com, kam je nutné se přihlásit (návod ZDE). Webové stránky budou funkční až přímo od 13:00, do té doby nebudou v provozu.

Na utkání budou zavřeny sektory V (za brankou naproti kotli) a horní tribuna (sektory A až H), otevřeny tak budou sektory P1 až T11. Držitelé permanentních vstupenek dostanou možnost vybrat si náhradní místo z volné kapacity, buď na pokladnách, nebo online. Výběr náhradních míst probíhá bez garance místa zakoupeného s permanentkou.

Oba systémy distribuce se zastaví ve chvíli, kdy dojde k vyčerpání maximální povolené kapacity. O tom budeme fanoušky včas informovat.

S touto speciální vstupenkou budete mít zajištěný vstup na nedělní utkání s Hradcem Králové. Stále však zůstává platné prokázání bezinfekčnosti u vstupu (pravidla ZDE).

Jednorázové vstupenky na zápas vůbec nepůjdou do volného prodeje.

Zároveň bychom chtěli upozornit, že držitelé vstupenek zdarma za darování krve ve FN Plzeň dostanou možnost kompenzace až na utkání, kde nebudou v souvislosti s koronavirem kapacitní omezení. Na tento zápas to tak ještě není možné.

SEKTOR HOSTŮ

Dle aktuálních pravidel a Protokolu opatření LFA zůstává sektor hostů pro tento zápas uzavřený.

PRODEJ ALKOHOLU NA STÁNCÍCH

Podle aktuálního nařízeni a protokolu LFA nesmí být ve stáncích prodáván jakýkoli alkohol. Toto nařízení je povinné plošně pro všechny kluby a nejde tedy o rozhodnutí FCVP či provozovatele cateringových služeb.