Celých devadesát minut se pětice hráčů podepisovala a fotila s viktoriány, kteří dnes dorazili na autogramiádu do Trophy VIP. Jako poděkování pak všichni přítomní od klubu dostali malý dárek.

Rafiu Durosinmi, Ibrahim Traoré, Cadu, Robin Hranáč a Pavel Šulc si obrovský zájem pochvalovali. „Byl jsem strašně překvapený, kolik lidí dorazilo. Moc jsem si to užil a věřím, že i naši fanoušci,“ culil se po autogramiádě Brazilec Cadu. Společně se spoluhráči se fanouškům věnoval poctivě celých devadesát minut, které byly pro autogramiádu vyčleněny. „Podpisů a fotek bylo opravdu hodně,“ přidal se Ibrahim Traoré.

K prohlédnutí byly během celé akce i prostory Trophy VIP, které slouží i jako klubové muzeum.

Fanoušci si kromě podepsaných kartiček a stovek selfíček odnesli i malý dárek od klubu – dárkový voucher do restaurace Klubovka a voucher na 1 + 1 vstupenku zdarma na ligový duel s Pardubicemi.

„Dalším domácím zápasem bude už Konferenční liga proti Ballkani. Doufám, že zase všichni dorazí a navážeme na skvělou atmosféru z minulých zápasů,“ zve všechny Pavel Šulc.

Viktoriáni, děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na vás v Doosan Areně ve čtvrtek 21. září od 21 hodin při duelu proti FC Ballkani.

Fotogalerie