Nejbližší domácí zápas se Slováckem jsme se rozhodli věnovat všem věrným permanentkářům. Chceme vám veřejně poděkovat za podporu a jako dárek jsme si pro vás připravili vstupenky pro vaše kamarády a známé zdarma. Vezměte je do Doosan Areny a ukažme jim, jak je to na Viktorce super.

V týdnu před utkáním, které se odehraje v neděli 8. srpna od 19:00, splníme nᚠslib směrem k permanentkářům, jenž si prodloužili svou novou sezonní kartu za 100% nebo 50% cenu – odhalíme jejich jména na čestném a viditelném místě před Doosan Arenou. Každý den po celou sezonu všichni uvidí, kdo všechno podpořil milovaný klub a má svou vlastní sedačku na stadionu.

Navíc jsme pro vás nachystali speciální dárek. Pro každého permanentkáře máme připravenou jednu vstupenku zdarma, na kterou si může vzít na fotbal kohokoli ze svého okolí. Je to jednoduché. Stačí přijít do Viktoria shopu, ukázat permici a lístek zdarma je vᚠ(na jednu permanentku lze obdržet jednu vstupenku). A je jen na vás, jestli na fotbal vezmete kamaráda, kolegu z práce nebo babičku či dědu. Společně jim ukážeme, jak skvělé to na Viktorce je, a že by s vámi měli na fotbal chodit častěji.

Dobrou zprávou je, že opět dochází k navýšení povoleného počtu diváků na stadionech. Proto chceme na zápase přivítat co nejvyšší počet našich fanoušků! A navrch přidáváme 5+1 důvodů, které můžete použít, až budete zvát své kamarády na fotbal na Viktorce.

1. Skvělý fotbal – Tým trenéra Michala Bílka bude chtít navázat na vítězný start sezony a přidat další výhru. Přijďte Šulce a spol. podpořit!

2. Atmosféra – Prázdné tribuny jsou minulostí. Na našem stadionu je opět ta pravá fotbalová atmosféra. A čím víc nás bude, tím bude zážitek pro všechny „nováčky“ silnější.

3. Souboj pohárových zástupců – Jak Viktorka, tak i Slovácko si v minulé sezoně vybojovali účast v Evropské konferenční lize. Hosté sice vypadli ve 2. předkole, ale jistě půjde o zajímavou konfrontaci.

4. Tradiční rituály – Jistě to dobře znáte. Před zápasem během klubové hymny musí být šály nad hlavami. Společně si představíme základní sestavu a při každém gólu si zakřičíme jméno střelce. Vše pod taktovkou našich klubových speakrů.

5. Ukažte jim hrdě jméno – Jméno těch z vás, kteří si koupili permanentku za 100% nebo 50% částku, už bude na čestném místě, kde budou uvedeni všichni permanentkáři. Cestou na stadion ho určitě hrdě ukažte!

5+1. Přijede Milan – Ano. V dresu Slovácka by měl „domů“ přijet Milan Petržela. Před i po zápase mu určitě zatleskáme, na 90 minut se však stane naším soupeřem.

Vážení permanentkáři, tenhle duel je pro vás, děkujeme! Zároveň vás prosíme (platí pro ty, kteří podpořili klub prodloužením nové permanentky za 100% nebo 50% cenu a zároveň dali souhlas se zveřejněním jména), abyste si ZDE zkontrolovali, že je vaše jméno uvedeno v dokumentu. Pokud ne, dejte nám, prosím, vědět na fcviktoria@fcviktoria.cz do pondělí 2. srpna do 12:00.

Jak získat vstupenky?

Permanentkáři mají samozřejmě vstup zajištěný. Lístek zdarma ke své permanentce si můžete vyzvednout od pondělí ve Viktoria shopu (9:00 – 17:00, stačí předložit permanentku).

Volný prodej vstupenek zároveň běží online na webu Plzeňské vstupenky. Zakoupit si je tedy můžete ZDE.