30. 12. 1899    

Nadst. / Neděle 5. 5. 2019, 10:00 / Dobřany

Nadst. / Neděle 5. 5. 2019, 10:00
Dobřany

FC Viktoria Plzeň

0:1

(0:0)

FK Dukla Praha

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Pančochová – Klepsová (51. Strašilová), Pavlíčková, Baumruková, Belšánová, Polcarová, Štichová, Horáčková, Gracias, Šeflová, Hermanová.

FK Dukla Praha

Žáková – Bubáková, Senická, Žočková, Fominykh (41. Vošická), Slováčková (15. Potěmkina), Ryndzak, Fojtíková, Bohatová, Sovany, Pekárková.

statistiky

Branka: 65. Fojtíková, ŽK: Fominykh, Vošická, Rozhodčí: Špindlerová – Hessová, Pachtová.

Diváci: 50

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „V dalším ligovém kole jsme doma přivítali poslední Duklu. I přes postavení v tabulce jde o velice nepříjemného soupeře, na což jsme holky připravovali. Do utkání jsme vstoupili dobře a celý první poločas jsme jasně dominovali v držení míče a ve vytváření brankových příležitostí, bohužel žádná neskončila v síti. Soupeř se prakticky k ničemu nezmohl, ale my jsme jej nedokázali potrestat. Do druhé půle jsme šli s hlavním cílem zlomit střeleckou nemohoucnost, ale bohužel celý tým naprosto nepochopitelně polevil v pohybu bez míče a to především na útočné polovině soupeře a i přesto, že jsme si vypracovali střelecké pozice či dobré příležitosti, tak nic neskončilo za zády brankářky. Soupeř se díky tomu osmělil a z jediné střely na branku vstřelil gól, který rozhodl o tom, že si neodnášíme žádný bod. Chtěli jsme si napravit chu z pohárového utkání, ale to se bohužel nepovedlo a pouze se ukázalo, že pokud v našich hlavách bude převládat pocit uspokojení až alibismu, tak neuspějeme proti žádnému týmu. Každý zápas nás má něco naučit a konkrétně z tohoto utkání si toho můžeme a musíme odnést mnoho.“