23. 10. 2021    B tým – reportáž

Poslední venkovní zápas podzimu zvládlo béčko v Sokolově vítězně!

FC Viktoria Plzeň

13. kolo / Sobota 23. 10. 2021, 10:15 / B. Němcové

13. kolo / Sobota 23. 10. 2021, 10:15
B. Němcové

FK Baník Sokolov

0:1

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

63. Jedlička

sestavy

FK Baník Sokolov

Štrunc – Blažek, Hajdo, Čermuš, Kolář, Krlička, Majka (82. Kovář), Mlika, Neudert, Řezáč (70. Martinec), Stockner (82. P. Fišer)

FC Viktoria Plzeň

Mrózek – Vach, Čihák, D. Fišer, Šimek – Gaszczyk, Kodýdek, Pešek (82. Kolerus) – Prokop, Jedlička (82. Krátký), Aubrecht (73. Krůta)

statistiky

Branka: 63. Jedlička, ŽK: Krlička – D. Fišer, Pešek, Rozhodčí: Opočenský – Polena, Severýn

Diváci: 248

B tým odehrál poslední venkovní zápas podzimní části na hřišti ještě nedávno druholigového Baníku Sokolov. A podařilo se mu zvítězit 1:0! Gólem se o to postaral útočník TomᚠJedlička, který v posledních zápasech chytil dobrou formu.

Jediný gólový moment se odehrál krátce po hodině hry. Po kombinaci skóroval útočník TomᚠJedlička, který tak rozhodl o cenné výhře.

Poslední podzimní zápas odehraje béčko v neděli 31. října od 10:30 doma proti Slavii Praha B!

STATISTIKY HRÁČŮ B TÝMU

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Skvělé vítězství pro nás! Zejména vzhledem k tomu, že jsme nastoupili ve velmi mladé sestavě. Pro kluky je důležité, aby takové zápasy absolvovali a hlavně se je naučili zvládat. Z tohoto důvodu jsem rád, že jsme v této mladé sestavě zvládli vyhrát. Odvezli jsme poctivý výkon ve defenzivě, trpělivě jsme čekali na šanci a jednu jsme pak proměnili. Jsme hrozně šastní za zisk tří bodů. K některým herním situacím a součinnosti třeba výtky mám, ale jak říkám, hráči jsou mladí a musí si tím projít. Vyzdvihnul bych vynikající výkon Adama Čiháka z pohledu defenzivy, zejména v závěru utkání odvedl skvělou práci.“