Konečně zase plno! Po několika měsících může být v sobotním zápase proti Teplicím znovu zaplněná Doosan Arena do posledního místa. Všechny vstupenky jsou vydány, což těší i asistenta trenéra Pavla Horvátha.

Utkání s Teplicemi budou osobně přihlížet ti, kteří v těžké době pomáhali s pandemií koronaviru. Na stadion jsme jako poděkování pozvali lékaře, zdravotníky, záchranáře, hasiče, policisty, pečovatele, vojáky, řidiče městské dopravy nebo učitele.

„Všichni se na to těšíme. Je potřeba všem poděkovat a v podstatě se jim vnitřně uklonit, protože odvádí skvělou a důležitou práci, kterou si možná ani sami neumíme představit. Klobouk dolů. Nejen pro tyhle lidi, ale i pro naše fanoušky chceme vyhrát,“ má jasno Pavel Horváth.

Do Plzně k tomuto svátečnímu utkání přijedou Teplice, které mají právě po Viktorce a Slavii nejlepší formu v druhé části sezony. „V tomhle případě určitě není klišé, že jde o těžkého soupeře, protože jsou jedním z nejúspěšnějších mužstev na jaře. Jdou přímo za záchranou, mají dobré hráče a víme o jejich kvalitách,“ uvědomuje si Horvi.

„Musíme hrát hodně nátlakově, důrazně a dát jim najevo, že tady nedostanou moc šancí. V tom by měla být naše síla, nepustit je k jejich hře, která jim teď přináší body,“ říká Pavel Horváth. „Hrají trošku netypicky na tři obránce, ale my se na to samozřejmě budeme chtít připravit. Před domácím publikem prostě chceme vyhrát!“ doplňuje asistent Michala Bílka.