Již zítra se v Doosan Areně odehraje finálový duel MOL Cupu mezi Viktorkou a Spartou (18:00). Přinášíme důležité informace pro všechny viktoriány před tímto důležitým zápasem.

VSTUPENKY

Viktoriáni stále mají možnost zakoupit si vstupenku přímo na Ticketpointu DOOSAN Areny, který je otevřený během úterý až do 19:00. Ve středu se bude prodávat pouze do 12:00. Pro nákup již není zapotřebí permanentky a lístky jsou za 690 a 990 Kč.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se fanouškům otevře dvě hodiny před utkáním, tedy v 16:00.

PŘÍSTUP K DOOSAN ARENĚ

Prosíme respektujte nařízené přístupové cesty ke stadionu. Pro viktoriány jsou určeny přístupy z Pallovy ulice (průchodem směrem ke Klubovce), od Radovánku či od řeky u tenisových kurtů.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pro tento zápas bude pro viktoriány uzavřena. Stejně tak přístup od pivovaru.

VČASNÝ PŘÍCHOD - V 17:00 NA ZNAČKÁCH!

Žádáme všechny viktoriány, aby na svá místa přišli včas. Ideálně, aby svá místa obsadili již v 17:00 a společně přivítali hráči již při příchodu na rozcvičku. Velká podpora v hledišti bude potřeba po celou dobu! Pro viktoriány budou k dispozici vstupy P, R a S (lze využít všechny vstupy). K dispozici fanouškům je také tzv. Ticketing office - servisní okénko u vstupu P (pro fanoušky FC Viktoria Plzeň).

VRATNÉ KELÍMKY

Na dnešní utkání nejsou v Doosan Areně viktoriánské vratné kelimky, ale neutrální kelímky dodané organizázorem utkání. Záloha na ně činí 100,- a je možné je vrátit pouze dnes!

DRESS CODE

Po domluvě s fanoušky ze Sektoru-P žádáme fanoušky, aby dodrželi jednotný dress code rozdělený podle sektorů. Přispějete tak ke společné prezentaci a půjdeme do boje jednotně! Trika bude možné zakoupit přímo u zástupců Sektoru-P.

P1 / P2 / P3 ČERVENÁ

P3 / R4 / R5 MODRÁ

S6 / S7 ČERVENÁ

(sektor P3 bude rozdělený páskou od speakera nahoru na červenou blíže k věži a zbytek modrý)

CHOREOGRAFIE

Sektor-P rovněž nachystal choreografie i kartoniádu. Prosíme tedy všechny fanoušky o spolupráci při jejich prezentaci.

ZÁKAZ VSTUPU NA HŘIŠTĚ

Viktoriáni, a už finále dopadne jakkoli, žádáme vás, abyste po závěrečném hvizdu v žádném případě nevstupovali na hrací plochu! Hráči za vámi určitě přijdou a poděkují vám za podporu. Toto nařízení platí pro oba týmy a předem děkujeme za jeho respektování.

PROJEKCE V DEPO 2015

Pokud se na vás nedostane se vstupenkou, vyrazte určitě na společnou projekci do autobusové haly DEPO 2015.

Doprovodný program s fanzónou startuje již v 16:00. Více info ZDE.