Viktoriánské tažení Evropou pokračuje na trávníku Doosan Areny už 14. února. V 1. kole vyřazovací fáze Evropské ligy se od 21:00 představí lídr chorvatské ligy Dinamo Záhřeb. „Zajímavý a velmi silný soupeř,“ potvrzuje atraktivitu duelu David Limberský. Přinášíme informace o prodeji vstupenek na tento zápas!

Dinamo Záhřeb prošlo svojí skupinou Evropské ligy bez jediné porážky a první příčku si drží i v domácí soutěži, v níž od roku 2006 s výjimkou jedné sezony dominuje. O kvalitě vylosovaného soupeře mluvili po prosincovém losu i samotní viktoriáni. „Určitě to nebude jednoduché. V Záhřebu pak bude jistě těžké prostředí, ale já si myslím, že to je hratelný soupeř,“ odhadoval nadcházející souboj Radim Řezník. „Je to zajímavý a zároveň velmi silný soupeř. A má velice dobré fanoušky,“ dodává David Limberský.

Také proto budou viktoriáni opět spoléhat na podporu svých fanoušků, kteří jim ve třech případech ze čtyř účastí ve vyřazovací fázi Evropské ligy pomohli postoupit dál. Konkrétně přes Neapol, Šachar Doněck a Partizan Bělehrad. Jediný tým, který v této fázi viktoriánům vystavil stopku, bylo německé Schalke 04 v sezoně 2011/2012. Už v polovině února se svěřenci Pavla Vrby pokusí tuto pozitivní bilanci ještě vylepšit a my věříme, že u toho nebudete chybět!

Způsob prodeje

Vstupenky na domácí utkání proti Dinamu Záhřeb půjdou do prodeje už 10. ledna! Prodej bude probíhat jen na pokladnách Doosan Areny (nebude tedy možné zakoupit vstupenky online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky). Dodržen bude osvědčený systém předprodeje pro držitele permanentek, kteří budou moci uplatnit přednostní právo až do 15. ledna. Následně odstartuje volný prodej zbývajících vstupenek, k němuž ještě přineseme bližší informace na našem webu.

Ceny vstupenek

Jako vždy budou ceny rozděleny do čtyř úrovní podle kategorií nabízených vstupenek a znovu platí zvýhodněné ceny pro držitele permanentek.

ceníkpředprodejvolný prodej
1. kategorie700 Kč890 Kč
2. kategorie490 Kč620 Kč
3. kategorie370 Kč470 Kč
4. kategorie300 Kč380 Kč

Prodejní doba

Předprodej bude probíhat v době od 10. do 15. ledna na pokladnách u severní tribuny Doosan Areny, na tzv. ticketpointu.

10. ledna13:00–17:00ticketpoint
11.–15. ledna9:00–17:00ticketpoint

Volný prodej bude následovat od středy 16. ledna do vyprodání kapacity stadionu.

16. ledna13:00–17:00ticketpoint
od 17. lednabude upřesněnobude upřesněno



Bezpečnostní opatření pro předprodej vstupenek

  • Pro nákup vstupenky bude třeba při koupi předložit permanentku. Při nákupu více vstupenek je třeba předložit daný počet permanentek.
  • Jeden fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 5 vstupenek (po předložení 5 permanentek).
  • Prodej bude probíhat jen na pokladnách Doosan Areny, vstupenky nebude možné zakoupit online či na prodejních místech Plzeňské vstupenky.
  • Z bezpečnostních důvodů budou při vstupu na stadion kontrolovány doklady totožnosti. Žádáme tedy fanoušky, aby vstupenky dále neprodávali hostujícím fanouškům.

„Hlavní prioritou je bezpečnost všech fanoušků. Přistoupili jsme proto k doporučení bezpečnostních složek a na základě předpisů UEFA jsme přijali opatření, dle kterého budou při vstupu na stadion kontrolovány doklady totožnosti,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„O tomto opatření budou dopředu informováni i fanoušci hostujícího týmu. Tím by mělo být zamezeno snahám o nákup vstupenek příznivců Dinama do jiného sektoru, než je pro ně vyčleněný. Distribuce vstupenek právě do hostujícího sektoru bude probíhat skrze Dinamo Záhřeb,“ dodává mluvčí.

Jako vždy při zápasech evropských pohárů budou v platnosti také blokace pro potřeby partnerů UEFA. Konkrétně jde o části sektorů S8, T9, C a D. „Majitelé permanentek z těchto sektorů si budou moci jako vždy zvolit vstupenky z volné kapacity,“ upřesňuje Hanzlík. Dále budou z bezpečnostních důvodů vyblokovány také části sektorů T11 a V14 v blízkosti sektoru hostujících fanoušků. I zde platí, že si držitelé permanentek budou moci vybrat vstupenky z volné kapacity.

Vzhledem k tomu, že na hlavní tribuně opět budou povinná místa vyčleněná pro hostující tým, doporučujeme fanouškům ze sektoru B na hlavní tribuně, aby využili možnosti zakoupit si své vstupenky do sektoru G ve stejné cenové kategorii. „Předejdeme tak tomu, že někteří mohou mít zhoršený výhled kvůli stojícím příznivcům hostujícího klubu, s čímž jsme měli zkušenosti v minulých sezonách,“ doplňuje mluvčí Viktorie.

Klikněte pro zvětšení


Cenové zvýhodnění pro permanentkáře končí se startem volného prodeje, který bude zahájen ve středu 16. ledna. Bližší informace o způsobu prodeje a bezpečnostních opatřeních vztahující se k volnému prodeji přineseme před jeho spuštěním.