B-tým Viktorie Plzeň má před sebou další domácí utkání, tentokrát hraje proti Admiře. Shrnutí soupeře přinášíme v předzápasovém preview.

Admira Praha ze všech sedmi jarních zápasů dokázala vyhrát dva, a to doma s Hostouní a v Českých Budějovicích s rezervou Dynama. V posledním soutěžním zápase hrála Admira doma s FK Robstav. Skóre utkání otevřel už ve druhé minutě hostující David Kraml. Do konce prvního poločasu se výsledek už nezměnil. V šedesáté minutě přišel další zásah hostů, a to když se trefil Ondřej Štursa. Pražané zápas už nedokázali nijak výsledkově korigovat a prohráli s FK Robstav 2:0. Po 22. odehraných kolech se nachází Admira na jedenáctém místě.

Posledních pět soutěžních zápasů Admiry Praha:
Admira vs. FK Robstav 0:2
Povltavská FA vs. Admira 2:0
Admira vs. Vltavín 1:2
Králův Dvůr vs. Admira 3:1
Č. Budějovice vs. Admira 0:1

Poslední vzájemné soutěžní zápasy:
Admira vs. FCVP B 3:2
FCVP B vs. Admira 0:0
Admira vs. FCVP B 3:1
FCVP B vs. Admira 1:1
Admira vs. FCVP B 2:3

Duel mezi B-týmem Viktorie Plzeň a pražskou Admira se odehraje v neděli 21. dubna od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.

Upozorňujeme fanoušky, kteří přijdou podpořit B-tým přímo do Luční ulice, že dochází k omezení z důvodu rekonstrukce zázemí. Během utkání na hřišti č. 1 lze použít vstupy č. 3 - JIH a č. 1 - SEVER, v případě zápasů na hřišti č. 2. budou použity vstupy č. 1 - JIH a č. 1 - SEVER.

Zároveň bude během zápasů na hřišti č. 1 uzavřena tribuna na jižní a západní straně, v případě zápasů na hřišti č. 2 bude uzavřen prostor na východní a jižní straně hřiště. Stánek s občerstvením bude v provozu, toalety pro diváky budou zajištěny v mobilním zařízení za hřištěm č. 2. Toto omezení platí od března 2024 do září 2024.